Меню

Избрани новини

Пикантерии

Просто секс! Лора Караджова продължавала да мачка чаршафите с бившия

Въпреки раздялата певицата не можела да се лиши от секса с Валентин

Някоя от героините в „Сексът и градът“, беше казала, че жените трябва да поддържат добри отношения с бившите си съпрузи, защото винаги когато имат нужда, могат да прибягват до сексуалните им услуги. Сексът между бивши съпрузи бил перфектното задоволяване на нагона без усложнения. Жените получават нужното, а мъжете си мислят, че отново са покорили бившите си любими.

Явно тази рецепта следва и Лора Караджова, която макар и да е разделена с бащата на дъщеря си Валентин, тя все още се „мята“ в кревата с него, научи репортер на LifeOnline.bg.

От около година щерката на Данчо Караджов принципно е разделена с варненеца Вальо Славов, но живеят в близост и често се виждат покрай грижите за дъщеря си. Така при почти ежедневните си срещи Лорчето нямало как да не се отдаде на изкушението за бърз неангажиращ секс със знойния красавец. Основната причина разбира се е певицата да избегне рисковете от секс с непознати, а и нежеланието на този етап да се хвърли в нова връзка.

Така Вальо се превръщал в секс играчката на Лора, която да задоволява нагона на младата изпълнителка.

„И двамата нямат сериозни половинки в момента, но не могат да живеят заедно, защото само се карат и са разделени, бивши, но с екстри”, коментират с усмивка от обкръжението на блондинката, цитирани от столичен седмичник.

„Не съм щастлива, че се разделихме, защото дъщеря ни е желано дете. Нещо се разминахме. Ние още се обичаме, но не можем да живеем заедно. Сега баща й я гледа. През зимата живеем в Банско, тя си ходи на детска градина там”, призна пред „Папараци” и Венета Райкова звездната дъщеря.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати