Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тоца се прекара! Новия й любовник бил милионер ама на приказки?

Двамата планирали изненадваща сватба в Гърция

Антония Петрова този път удари на камък с новия си „много богат“ любовник, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник близък до новата звездна двойка.

Както първо LifeOnline.bg съобщи, Мис България 2009 заряза предишния си любим Ники и се прехвърли в кревата на Иво Батинков.

Причината за рокадата е, че миската с няколко дипломи си въобразявала, че бившия управител на голяма столична болница е някакъв гигантски милионер.

Според нашият източник, всъщност, положението било съвсем друго.

По негови думи, Иво нямал и една стотинка кеш, всичко било заеми и бартери, а в последно време се е набил с непосилни кредити, които не можел да връща.

Най-общо казано, перничанката е залюбила позакъсал кредитен милионер.

Оказа се, че почивката в Гърция, от която Петрова щедро споделяше снимки преди месец, всъщност била на промоционални цени, почти като купена от сайт за групово пазаруване.

Набедения за милионер Иво Батинков, през последните две години живеел при приятелката си, която най-общо казано, го е издържала.

Сега обаче той зарибил Антония и зарязал бившата си изгора.

Интересен и пикантен факт, е че двойката са намекнали пред общи приятели, че щели да направят изненадваща сватба в Порто Елея в Гърция.

Проверка на репортер на LifeOnline.bg показа, че Антония Петрова е споделила снимка именно от там преди два дни.

Според хора от обкръжението им - Антония Петрова или е много влюбена, или няма грам идея, че животът и високият стандарт, който демонстрира новият й любовник, са на кредит.

А, може и това въобще да не я интересува, допълва запознати.

В средата на май, Иво заведе в Рим любимата си миска за нейния рожден ден. От вечният град тя заля мрежата със снимки, а на 18 май сподели фотос от излет, на който се вижда мъжка ръка, която е издълбала в дървена маса надписа „А+И=ВНЛ“. Каквото и да значи това...

Ивайло Батинков често се появява в нощните клубове в компанията на различни манекенки и участнички в конкурси за красота. Той е страстен голфър и любител на бързите коли, които сменя толкова често колкото и жените до себе си, разказва източник пред репортер на LifeOnline.bg.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза