Меню

Избрани новини

Клюкарник

Богат любовник издържал Деси Слава и гаджето й?

Снимка: Фейсбук

Клюката носи, че мастит бизнесмен плащал масрафите на певицата и невръстния й приятел

Фолкдивата Деси Слава е била брутално натирена от колата на бившия си любовник в Стара Загора преди около месец. По данни на свидетели заможен господин издържал звездата и младия й любим – Благой Найденов, но преди няколко седмици търпението му преляло и финансите за Деси секнали, пише ПИК. 

Скандалът се разиграл в Стара Загора по време на едно от последните участия на звездата преди да излезе в отпуск по майчинство. Свидетелка разказва какво е видяла посред нощ: 

„Стоях на прозореца. По едно време спря скъпарска кола и се подаде женски крак. Отвътре мъж викаше: „Не те ели е срам, ако не беше бременна щях да те пребия. За всички пари, които ти дадох трябваше 3 деца да ми родиш, а не на тоя. Махай се!“, разказва дамата и добавя, че от колата е слязла Деси Слава, която преди това е имала участие в Стара Загора. 

Преди време името на Деси Слава беше замесено в афера с бизнесмен от Стара Загора – производител на ядки.

Именно въпросният господин давал пари на блондинката за нея и сина й, но след като се хванала с Благой, певицата все по-рядко отговаряла на съобщенията на спонсора, което го довело до истерия и натирил блондинката, която била с него само заради финансова изгода, пише "Телеграф".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза