Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нагласени ли са „папарашките“ репортажи по телевизията?

Роксана заряза хотелските стаи, нанася се в апартамент в София?

Че Роксана е една от малкото фолк певици без собствен дом в столицата се знае отдавна.

Когато й се налага да посети големия град, чалгаджийката нощува в столичния хотел Акорд. Подобно е положението й и в Ловеч, където е базирана изпълнителката.

Вчера предаването „Папараци“ отдели две минути за да ни покаже как певицата, съпруга й и техен познат размятат огромен плюшен мечок, бебето им и закачалка с рокли около колата на семейството пред кооперация в столичен квартал, видя репортер на LifeOnline.bg.

Репортажът трябваше да внуши, че певицата вече се е нанесла в свой дом в София. Дали под наем или закупен не става ясно.

Уж папарашкия удар продължава за да „излови“ пайнерката, която отива да снима нов клип.

Отдавна витаят съниения, че кадрите с преследванията на известни личности в предаването са нагласени. 

Поредното доказателство идва и с този репортаж.

Колата на певицата паркира пред студиото, но няма как да се влезе на мястото, от което е снимано, без „папарака“ да бъде забелязан от всички наоколо.

Така че запознатите с местоположението на студиото на компанията майка на чалгата, веднага биха се досетили, че „репортажа“ е предварително нагласен и със знанието на участниците в него.

Въпреки слабата си известност, Роксана се радва редовно на „папарашкото внимание“, отразяват се сватбата й, ходенето й по улиците, паркирането й, и всякакви други нейни безинтересни и скучни дейности.

Тя е и чест гост в предаването.

За сметка на това, далеч по-интересни и харесвани звезди, и случващото около тях са игнорирани от редакторите, продуцентите и „папараците“ на предаването.

Случайност? Не мисля!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза