Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гери Дончева с млад жребец! Успяла да го опази от папараците цяла година (снимки)

Двамата се запознали покрай работата и са заедно от година

Моделът и водеща Гери Дончева успешно крие подробности от личния си живот, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Оказва се, че знойната красавица цяла година е спотайвала гаджето си от любопитните погледи.

Сега тя реши да го покаже, а за целта го заведе на светско събитие извън столицата. Двамата се запознали покрай работата и са заедно от година.

Лъвчето е атлетичен младеж, непознат из светските среди. 

За да избягат от папарашки погледи през зимата двойката се качи  на голям пътнически кораб на екзотично пътешествие в югоизточна Азия.

Тогава Гери споделяше множество кадри от почивката, но без да показва секси спътника си.

Тогава двамата влюбени обиколиха Сингапур, Малайзия и Тайланд, както и няколко острова в района.

Неотдавна в интервю пред светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини" Гери Дончева призна, че има връзка с "много приятно момче".

"Той ме кара да се чувствам добре, не ме напряга с абсолютно нищо, но още не бих искала да издавам неговата самоличност. От нашата гилдия е, от телевизионния бранш, запознахме се в телевизията, в която имам предаване", повдигна леко завесата тя, пише ПИК.

Сега Дончева разкри, че е крила самоличността му защото „щастието обича тишината“, и допълни, че си е допаднала с него защото се допълват взаимно и са „на една честота“.

Покрай работата се запознахме, но пък той вече не се занимава с това, което беше в началото“, допълва телевизионната водеща и признава, че иска да стане майка, но всичко е въпрос на време.

За по-сериозните планове относно бъдещето на любовта им, Гери насочи въпроса към партньора си, който можел да отговори колко сериозни могат да бъдат отношенията им в бъдеще и как ще се развият те.

Гери ДончеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати