Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гери Дончева с млад жребец! Успяла да го опази от папараците цяла година (снимки)

Двамата се запознали покрай работата и са заедно от година

Моделът и водеща Гери Дончева успешно крие подробности от личния си живот, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Оказва се, че знойната красавица цяла година е спотайвала гаджето си от любопитните погледи.

Сега тя реши да го покаже, а за целта го заведе на светско събитие извън столицата. Двамата се запознали покрай работата и са заедно от година.

Лъвчето е атлетичен младеж, непознат из светските среди. 

За да избягат от папарашки погледи през зимата двойката се качи  на голям пътнически кораб на екзотично пътешествие в югоизточна Азия.

Тогава Гери споделяше множество кадри от почивката, но без да показва секси спътника си.

Тогава двамата влюбени обиколиха Сингапур, Малайзия и Тайланд, както и няколко острова в района.

Неотдавна в интервю пред светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини" Гери Дончева призна, че има връзка с "много приятно момче".

"Той ме кара да се чувствам добре, не ме напряга с абсолютно нищо, но още не бих искала да издавам неговата самоличност. От нашата гилдия е, от телевизионния бранш, запознахме се в телевизията, в която имам предаване", повдигна леко завесата тя, пише ПИК.

Сега Дончева разкри, че е крила самоличността му защото „щастието обича тишината“, и допълни, че си е допаднала с него защото се допълват взаимно и са „на една честота“.

Покрай работата се запознахме, но пък той вече не се занимава с това, което беше в началото“, допълва телевизионната водеща и признава, че иска да стане майка, но всичко е въпрос на време.

За по-сериозните планове относно бъдещето на любовта им, Гери насочи въпроса към партньора си, който можел да отговори колко сериозни могат да бъдат отношенията им в бъдеще и как ще се развият те.

Гери ДончеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати