Меню

Избрани новини

Пикантерии

Дъщерята на разстреляния бос Фатик получи любовно обяснение от футболист (снимки)

Преди дни Адриана навърши 21 години

Тиражираната из светските сайтове клюка, че малката дъщеря на Филип Найденов-Фатик, Адриана Тюркмен, се оглежда за нова плячка, след като е изритала гаджето си, се оказаха абсолютна измислица, научи репортер на LifeOnline.bg.

Наследницата на показно разстреляния на 19 август 2003 г. подземен бос не само, че все още е обвързана, ами е получила и поредното признание за любовта на приятеля си преди броени дни, пише ПИК. 

Александра Тюркмен

Не е тайна, че от известно време Адриана Тюркмен върти любов с футболиста на столичния "Локомотив" Георг Василев. Чувствата й с бившия младежки национал били толкова силни, че двамата се разделяли само, когато 22-годишният полузащитник трябвало да тренира с "железничарите", разказват от обкръжението им. 

Адриана Тюркмен

На 2 май, Тюркмен е отпразнува своя 21-ви рожден ден. Младият футболист се подготвил с няколко подаръка за изгората си. Красавицата била изненадана първо със 100 рози в огромна черна кутия под формата на сърце. Малко по-късно куриер доставил в дома й и втори ароматен дар - този път с преобладаващи бели рози и в тях червени, също в сърцевидна форма. 

"Адриана е истинска щастливка. Малко са мъжете, които по подобен начин ухажват половинките си. С Георг наистина са много влюбени и щастливи", коментират познати на двойката. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза