Меню

Избрани новини

Пикантерии

Веселата вдовица Дарина Павлова показа увиснало виме в мрежата (снимка)

Някои смятат, че подобно фриволно поведение е неподходящо за възрастта и статута й

Изглежда сякаш криза на средната възраст е завладяла 55-годишната вдовица на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов, само с тази причина може да се обясни поведението на бизнесдамата. Веселата вдовица, която отдавна трябва да е навлязла в климактериума показа вимето си в мрежата, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Без капка срам гърдите на Дарина Павлова „украсиха“ профила й в социалната мрежа, и то без снимката да е ограничена „само за приятели“.

Мадам „Мулти“ винаги е демонстрирала фриволно поведение, а на младини наблягаше основно да дълбоките пазви в стила си на обличане. Още преди да се тунингова със силикон, тя провокираше с бомбите си в прозрачни тоалети, припомня Галерия, а нескромното й поведение и отворен характер неслучайно й донесоха прякора Веселата вдовица.Дали благодарение на щедрите деколтета или на нещо друго, бизнесдамата, често се хвали с компанията на заможни, влиятелни мъже от шоубизнеса и политиката.

Неотдавна тя основа обща фирма с един от най-влиятелните продуценти на Холивуд Марк Кентън – втори след Джери Брукхаймър. Американският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни пък бе специален гост на сватбата на доведената й щерка Венцислава. А съвсем наскоро Павлова се сдоби с пръстен за половин милион от новия си любовник Артуро Гуадарама.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати