Меню

Избрани новини

Пикантерии

Веселата вдовица Дарина Павлова показа увиснало виме в мрежата (снимка)

Някои смятат, че подобно фриволно поведение е неподходящо за възрастта и статута й

Изглежда сякаш криза на средната възраст е завладяла 55-годишната вдовица на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов, само с тази причина може да се обясни поведението на бизнесдамата. Веселата вдовица, която отдавна трябва да е навлязла в климактериума показа вимето си в мрежата, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Без капка срам гърдите на Дарина Павлова „украсиха“ профила й в социалната мрежа, и то без снимката да е ограничена „само за приятели“.

Мадам „Мулти“ винаги е демонстрирала фриволно поведение, а на младини наблягаше основно да дълбоките пазви в стила си на обличане. Още преди да се тунингова със силикон, тя провокираше с бомбите си в прозрачни тоалети, припомня Галерия, а нескромното й поведение и отворен характер неслучайно й донесоха прякора Веселата вдовица.Дали благодарение на щедрите деколтета или на нещо друго, бизнесдамата, често се хвали с компанията на заможни, влиятелни мъже от шоубизнеса и политиката.

Неотдавна тя основа обща фирма с един от най-влиятелните продуценти на Холивуд Марк Кентън – втори след Джери Брукхаймър. Американският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни пък бе специален гост на сватбата на доведената й щерка Венцислава. А съвсем наскоро Павлова се сдоби с пръстен за половин милион от новия си любовник Артуро Гуадарама.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза