Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мадам Мулти стана Баба Коледа (снимка)

Веселата вдовица Дарина Павлова се пусна по коледно секси тоалетче

Бизнесдамата Дарина Павлова определено не иска да признае напредващите години. Непокорната пред времето приятелка на Силвио Берлускони продължава да се държи като палава ученичка.

Вдовицата на Илия Павлов се скрехна в коледна одежда като съпругата на Дядо Коледа, но на млади години, забеляза репортер на LifeOnline.bg

Мадам Мулти Като Баба Коледа

Като истинска Баба Коледа госпожа „Мулти” решила да изненада цялото семейство с еднакви пижами за празничната сутрин. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки, пише Хота рена.

Няма съмнение, че макар вече е баба, Дарина се стреми да е във форма. Мнозина завидяха на стройните крака на милионерката, както и на свежия й външен вид, за който не сме сигурни дали не е дело на фотошоп.

Брюнетката, която успя да омае актьора Джулио Берути и бившия премиер Силвио Берлускони, се поддържа с редовни посещения при пластичния си хирург и йога практики, които Веселата Вдовица прави под ръководството на дъщеря си.

Дарина не пропусна и тази Коледа да си направи празнична домашна фотосесия, заедно със сина и дъщеря си. И въпреки че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е доста топло, тя все пак успя да си направи снимка пред виртуална камина с горящи дърва.

Дарина ПавловаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати