Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дъщерята на Фатик лудна по обикновено момче, прибира се в България

Александра Тюркмен

От седмица обикаля баровете по южното Черноморие с весела компания

Александра Тюркмен отново е в България и този път причината е гореща афера с най-обикновено момче, съобщава агенция ПИК. Дъщерята на митичния ъндърграунд бос Филип Найденов – Фатик се е влюбила в авантюриста Кирил Генчовски и именно заради него се е върнала у нас.

Кирето, както го наричат приятели, не е известен, нито има кой знае какви финансови възможности, пише седмичник. Планинар е, пада си и по водните спортове и най-вече – по купоните. Точно по вкуса на Александра Тюркмен.

С Генчовски я запознава най-добрата й приятелка – известният модел Кристина Милева, която имаше връзка с актьора Деян Донков преди години. Кирил е един от най-близките приятели на Кристина и лично я помолил да ги запознае с Александра.

Любовта пламва още през пролетта, когато Тюркмен си бе в България за последно. В продължение на няколко месеца двамата поддържат връзка, докато Алекс е в Ню Йорк, където живее от година.

Щерката на Фатик планирала лятната си почивка в Гърция, но не издържала повече без Кирил и се върнала в България. Тюркмен вече повече от седмица е у нас и обикаля баровете на къмпинг „Градина“ в шумната компания на Кристина Милева и Кирил. Алекс, която е известна с влечението си към чашката, не пропуска да се изяви по морските клубове, разказват очевидци.

„Никак не я слуша главата. Кирето и той е купонджия и двамата са си лика-прилика“, кискат се техни приятели.

Припомняме, че голямата дъщеря на Фатик никога не се е интересувала от финансовото състояние на гаджетата си. Последният й сериозен приятел от България беше Явор Бахаров, с когото отново се запозна покрай Кристина. С актьора от „Стъклен дом“ имаха бурна връзка, която дори обявиха публично. В крайна сметка обаче лекият и незрял характер на Бахаров отново си каза думата и Александра го заряза.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати