Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гери Дончева орезили секс натрапник, предложил й два бона

Гери Дончева

Петко Табаков искал "Среща, вечеря и задължително секс" срещу парите

Семеен секс досадник успя да се прочуе след като атакува във Фейсбук известната красавица и бизнес дама Гери Дончева. Тя сподели в своя профил в социалната мрежа за тормоза от натрапника, който се свързал с нея чрез официалната й страница.

Елегантната Гери, често е търсена за водещ и организатор на различни модни и светски събития, участва в дефилета, въпросната страница й служи за контакти с хора или фирми, които при липса на личния й номер могат да се свържат с нея, за да я ангажират за мероприятие.

Разгоненият мераклия Петко Табаков отправил предложение подплатено с 2000 лева. От чат-кореспонденцията с Дончева, която моделката разпространи, става ясно, че тя е поискала да знае какво клиентът изисква от нея - дали тя ще трябва да подсигури сценарии, певица и озвучител.

На въпросите й какви точно услуги търси, въпреки семейното си положение, Табаков отговаря без всякакви задръжки "Среща, вечеря и задължително секс".

"Постоянно получавам предложения за с*кс, обаче това преля чашата! Трябва да ги изкарваме на показ такива безсрамници, за да се засрамят!!! Как е възможно до такава степен да са им слаби ангелите?!? Петко Табаков, та Вие имате семейство! Как може без да ме познавате да допускате, че подобни разговори са уместни?!?! Шервайте за да се знае какъв е наглец този човек! Да се приключи с този тормоз и да не закача други!", написа Дончева в своя профил.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза