Меню

Избрани новини

Риалити

„Дивите цветя“ - Акън Акъньозю разочарова фенове

 

Голяма изненада е, че третата серия от сериала „Дивите цветя“ се превърна във финална на ATV. Фактът, че проект, който току-що е стартирал и не успява да предаде напълно историята си на зрителя, беше изтрит от екрана за толкова кратко време, разкри една от кървящите рани в историята на турските сериали.

Изненадващо е, че проектът, който заинтригува зрителите с мощната си рекламна кампания и развълнува феновете на дуета Акън Акъньозю и Аслихан Малбор, получи ниски оценки.

В много от коментарите на фенове на сериала, е отбелязано, че харесват тази двойка и че енергията и хармонията им са много добри, но са останали с натежало от мъка сърце след финала.

Когато първите два епизода от поредицата получиха много ниски оценки, е било решено третият епизод да служи като последен.

Въпреки че ATV е широко известен като канал, който поддържа своите сериали, е смущаващо да видим как Дивите цветя изчезват от екрана за толкова кратко време.

По-специално подобни ситуации изглежда разстройват повече чуждестранните зрители, отколкото турските. За чуждестранните фенове на Акън Акъньозю е трудно да разберат тези събития. Как може един току-що започнат проект да бъде завършен за толкова кратко време?

Не е лесно да се обясни на зрителите в чужбина, че сериал, чиято история едва започва и чийто шум е съвсем нов, е свален от ефир поради ниски рейтинги. Ето защо проектът „Дивите цветя“ се превърна в пълно разочарование за феновете, живеещи в различни страни, които подкрепят с цялото си сърце всеки проект на Акън Акъньозю.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати