Меню

Избрани новини

Звездите

Фен на чашката! Фърат Танъш от „Завинаги” спря ракията и си намери жена

По-рано той призна, че заради пиянството е разбил семейството си

 

Фърат Танъш от турския сериал „Завинаги” има нова жена до себе си, тръби турската преса.

 

Актуалната изгора на актьора е известната пианистка Иклим Тамкан. Тя не е първа младост – на 39 е, но има силикон в пазвата си и прелива от сексапил.

 

Според информатор на таблоида „Гунайдин” двамата възнамеряват да сключат брак ако не още през тази, то най-късно през следващата година.

 

През 2022-ра Фърат обяви сензационно, че в пандемията водил тежка битка с алкохола.

 

Екранният Адем Боран дори призна, че лежал в клиника за лечение на зависимости. Под медицински надзор той се церил два пъти по 3 месеца, стана ясно от негово интервю по една от най-гледаните турски телевизии.

 

 

„Не се срамувам да говоря за това, през което преминах. За мен е важно да дам добър пример на хората, попаднали в плен на порока. Благодаря на докторите, които ми помогнаха. Нямаше да постигна нищо, ако водех борбата без тях”, сподели от малкия екран брадатият артист.

 

И допълни, че вече няма никакво желание да употребява спиртни напитки и дори му се гади, когато види друг човек да пие ракия. От миналия юни насам Фърат не бил вкусвал дори и бира.

 

„Заради алкохолизма си загубих семейството”, призна още в цитираното по-горе интервю Фърат Танъш. Бясна от пиянските му изцепки, през лятото на 2021-ва жена му Кюбра подала молба за развод, а съдът разтрогнал брака в началото на 2022-ра. Правата за отглеждането на щерката Зейнеп Темида дала на майката.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза