Меню

Избрани новини

Звездите

Бурак Йозчевит влиза зад решетките?

Обвинен е в заплахи и обиди, както и хулиганство

 

4 години затвор заплашват Бурак Йозчевит. Срещу прочутия турски актьор се води дело за обида и хулиганство и ако той бъде признат за виновен, не само ще влезе зад решетките, ами ще плати и солена глоба.

 

Ищци в процеса са четирима служители от техническия екип на историческия сериал „Основателят Осман“. Те са подали колективен иск и претендират, че тв любимецът е накърнил достойнството им с думи и дела. Той ги ругаел и кълнял на снимачната площадка, а веднъж ги заплашил и с побой.

 

Първото заседание по делото вече приключи. Адвокатите на Бурак Йозчевит представиха позицията на клиента си и предявиха контра иск. Според тях актьорът е жертва на набеждаване. Тепърва ще се изслушват свидетели, а Темида ще излезе с окончателно решение най-рано идната пролет.

 

В ситуация, в каквото се намира сега Йозчивит, преди време беше попадал и Еркан Петеккая. Той заведе дело за клевета срещу партньорката си от „Твоят мой живот“ Нургюл Йешилчай, но после оттегли иска си, а съдията си отдъхна облекчено.

 

„Слава на Аллах, че се стига до такава развръзка. В противен случай това щеше да е най-трудният процес в кариерата ми. Спорещите страни са знаменитости, на които хората се възхищават, и би било много неприятно да взема решение в ущърб на някой от актьорите“, сподели в турската преса магистратът.

 

Петеккая настояваше съдът да тикне превъплътилата се в Гюлсерен актриса зад решетките за две години, както и да му плати солидно обезщетение – 450 хиляди лири, за нанесените му щети, отбелязва столичен седмичник.

 

На първото заседание по делото той даде показания и се ожали, че Йешилчай му е отправила публични обиди на снимачната площадка и в свои медийни изяви.

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Nexpene and 15, 45, 90, 240, and 360 min after i can i buy priligy in mexico
24.05.2023 23:40 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати