Меню

Избрани новини

Фен зона

Яна Маринова срещу турските сапунки: Не може децата ни да гледат тези сериали!

Актрисата е на мнение, че държавата трябва да отделя повече пари за кино

 

Яна Маринова (42) възропта срещу липсата на качествени родни филми и вместо тях масово се гледат турски сериали."Трябва да се правят филми във всички жанрове. Нали разбирате, че не може децата ни да гледат турски сериали и да изграждат ценностна система. Нямам нищо против почитателите им, но това не може да определя нашето самосъзнание. През последните 25 години няма филм, с който да се гордеем", заявява актрисата.Тя не е доволна от липсата на подкрепа от страна на държавата към българското филмово изкуство и с тъга припомня култови родни продукции като „Осъдени души“, „Време разделно“, „Една жена на 33“, както и детските „Войната на таралежите“, „Васко да Гама от село Рупча“, „Спас и Нели“, „Куче в чекмедже“ и т.н."Тези филми са направени с подкрепата, на цялата държава, на целия държавен апарат. Реално като бюджет сега се равняват на десетки милиони левове. Това е единственият начин да се правят качествени филми, като бъдат подкрепени изцяло от държавата", изразява мнението си актрисата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (5)

Някой Проста овца
22.06.2021 11:35 / Отговор
стига вече Искаме високи заплати и не ни интересуват никакви селски сериали...Дават ви бюджета да се правите на интересни, а ние да нямаме пари да си живеем живота и да ни принуждавате да ви гледаме...
31.03.2022 13:52 / Отговор
ДИМ Искам само да си изкажа мнението! Турските ,,сапунки", както всички ги наричат, имат много дълбок замисъл и човек си изважда много важни поуки от тях. Лично аз не съм видял нито един смислен български сериал. Съжалявам много, но българското кино не става за нищо - само глупост след глупост се излъчва по нашата телевизия. Не случайно около 160 държави гледат турски сериали. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
27.08.2023 19:24 / Отговор
обратно в Турция Аз искам висока заплата и реставрирана държава, за да се насладя на собствения си живот, а не да давате парите ми на турски к.урви да играят сцени и да ме принуждавате да ги гледам.
03.01.2024 21:53 / Отговор
мръсни курви Киното е пълно с хитри курви, които не работят и прибират милиони.
03.01.2024 21:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза