Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Зевзеците от "Ала-Бала" пускат първия си сериал! (видео)

„Съквартиранти“ завладява уеб пространството от 5 март

 

Нов комедиен сериал, със заглавието „Съквартиранти“, стартира на 5 март 2021 година. Само след броени дни, хилядите зрители и почитатели на зевзеците от „Ала-Бала“ ще имат възможността да срещнат своите любими герои от популярните скечове в съвсем ново амплоа.

 

Първи сезон вече е факт, като всяка седмица ще се излъчва по един епизод от 10-серийния ситком. В сюжетната линия се разказва за трима приятели – съквартиранти, които решават заедно своите битови и финансови проблеми, като всичко това е гарнирано с много смях и шеги и неочаквани ситуации.

 

Всеки от главните герои е със своята специфична личностна характеристика и разгръща постепенно различните аспекти на своя манталитет.

 

Тони - лидерът на компанията, е с доминиращо поведение и лежерна нагласа към света и хората. В епицентъра на неговия живот са жените, парите и забавленията. Въпреки привидния му непукизъм, той е загрижен за добруването на своите приятели.

 

Миро е човекът с най-трезв поглед върху живота, но уви съдбата му поднася нелеки ситуации, които той трябва да решава в движение.

 

Дидо е най-обраният от персонажите, тих и привидно спокоен. Изненадващи обрати в сериала обаче, показват и неговата „тъмна страна“.

 

Допълнителни герои, които навлизат в различните сцени на епизодите, като съседи, приятели, приятелки, служебни лица и др., допринасят за колоритността и развитието на сюжетната линия.

 

Най-големият сюрприз за зрителите е участието на гост звезди – популярни лица от българския шоубизнес, които внасят свеж полъх и звезден блясък в комедийния ситком.


10-те епизода са с продължителност 15-20 минути, всеки един от тях, и гарантират огромна доза смях и добро настроение.

 

Абонирайте се за YouTube канала на „Ала-бала за да сте сред първите зрители на 5 март (петък) на най-новият уеб сериал в България!

 

Нещо ново, нещо различно, нещо, което ще изкара зрителите от злободневието и ще вдигне емоционалното ниво в позитивна насока!

 

Сериалът и новини за него, очаквайте в каналите и профилите на Ала-Бала в You Tube, Instagram и Facebook.

 

Виновници за създаването на този нов филмов проект са Теодор Цонов, Мирослав Кьосев, Даниел Стоянов, режисьорът и оператор Тодор Тодоров, звуковият дизайнер Камен Атанасов, сценаристът Анелия Атанасова, помощник-операторът Ерджан Кехайов. Сериалът e по идея на Даниел Кунов.


#20kLike #Start #Share Скъпи приятели, снимките на най-мащабното ни начинание - уеб сериал, приключиха. Сега обаче,...

Публикувахте от Ала-Бала в Вторник, 2 март 2021 г.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза