Меню

Избрани новини

Клюкарник

Само с талант не става: Би Ти Ви уредила Иво Аръков в турски сериал (видео)

Нашенецът си партнира с любимеца на пенсионерките Къванч Татлъту

 

Ако някой мисли, че Иво Аръков е влязъл само заради чара и професионализма си в новия касов турски сериал със суперзвездата Къванч Татлъту, най-добре е да помисли отново. Не, това не са причините родният актьор да получи роля в суперпродукцията „Ирония на съдбата”, която тръгва тези дни по Би Ти Ви. Той е бил уреден там, благодарение на връзките си в телевизията.Макар че никога не започва разказите си за снимките в Турция с историята как Би Ти Ви му ги е уредила, Иво Аръков не го и отрича. Ако стане въпрос за това, той признава, че дължи работата си с Къванч Татлъту именно на телевизията, с която от години има трудово-правни отношения.

 

Оттам са предложили на продуцентите на сериала да дадат малка роля на водещия на „Мармалад”. Най-вероятно става въпрос за нещо като „бонус”, който е отпуснат на Би Ти Ви заради факта, че е една от първите телевизии извън Турция, които купуват „Ирония на съдбата”.

 

 

Родната медия е сключила договора още преди продукцията да е била завършена. Тя е използвала случая да вкара в нея едно от лицата си с цел реклама. Предварителните очаквания са били, че рейтингът на сериала с Къванч Татлъту ще бъде изключително висок.

 

Присъствието на бившия на Мария Илиева в него, макар и епизодично, пък ще е огромен плюс в активите на Би Ти Ви. Това накратко е механизмът, чрез който Иво Аръков е попаднал на снимачната площадка в Турция – родината на едни от най-гледаните тв продукции в цяла Европа, пише Уикенд.

 

Припомнете си, че Иво Аръков нашумя като гадже на Мария Илиева, а по-късно и на дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Името му се появи и в криминалните сводки след нанесен над него сериозен побой, след който пък той участва и във Вип брадър по NOVA.

 

 

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivo Arakov (@ivoarakov) наНое 18, 2019 в 5:36 PST

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза