Меню

Избрани новини

Афиш

Последният филм с Лолова стартира през май по БНТ

Фентъзи поредицата в шест епизода запраща героя в тоталитарна България през загадъчен портал на времето

 

Вече е ясна премиерната дата на новия български сериал "Порталът". Поредицата от шест епизода ще стартира на 2 май по БНТ1 от 21 ч.

 

На премиерата ще видим криминалния психолог Крум Бонев (в ролята Велислав Павлов), чийто живот отдавна е влязъл в коловоза на времето. Всичко се преобръща, когато на вратата му се появява неканен гост от миналото - неговият отдавна изчезнал вуйчо доц. Димо Троянов, по прякор Джинигиби, който изглежда все така млад и непроменен.

 

Оказва се, че съществува портал на времето.

 

 

Крум попада 40 години назад в комунистическа България от 1979 г. Мястото, на което се озовава и животът, в който се връща, са изключително изненадващи и му коства сериозно усилие да оцелее в чуждата среда. Скоро си дава сметка, че е в точното време, когато би могъл да промени трагичната съдба на семейството си.

 

В каста влизат още Александър Кънев, Джулия Бочева, Стефания Кочева, Стефка Янорова, Герасим Георгиев-Геро, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Христо Мутафчиев и други.

 

В "Порталът" е и последната филмова роля на великата Татяна Лолова. Това е леля Зорка - жена с висок дух и ведър характер, въпреки превратностите на съдбата, като героинята е написана специално за нея.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза