Меню

Избрани новини

Риалити

Сините вървят към провал заради Симона

Двамата с Митко вече са в един отбор.

 

Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в пълен състав.

Бони, Гатьо, Гърдева, Китодар, Тома и Изи спечелиха битката срещу Червените. Победата им обаче беше пирова, защото стана факт заради грешки на Царина и Никол от Червените. Така двете се окичиха с оранжеви престилки и ще се борят за оставането си в Кухнята на Ада.

 

Сините, които загубиха седмичното предизвикателство, ще трябва да прекарат седмица в "Бункера на Ада". Новопристигналата при тях Симона, която влезе в отбора по желание на любимия си Димитър, разочарова доскорошните си съотборници Никол и Михаела с постъпката си. Брокерката също беше огорчена от нападателния език на бившите си партньори в кухнята.

АНКЕТА:Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Симона се разплака, след като изложи отбора си, а зрителите са категорични, че тя е лансирана от продукцията: "Симона наистина си мисли, че е в детската градина и е време да си ходи", категоричен е зрител на Фейсбук страницата на предаването.

 

"Симона вече е говорител на синият отбор. Този път сълзите и лигавенето не помогнаха. Димитър работи и за нея а тя само кокетничи. Шефа яко я бута само да видим дали скоро ще и покаже вратата. Сините вече с нея едва ли ще имат победа и май накрая от тях ще останат само тя и Митко. Жалко за момчетата защо заслужават повече от нея", коментира друг потребител.

 

В следващия епизод Сините и Червените ще бъдат разтърсени от шокираща новина, свързана с шеф Ангелов. Последните оцелели в Кухнята на Ада ще достигнат най-ниската си точка и ще бъдат силно обезкуражени. Каква ли е причината за всичко това?

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Хелс китчън

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати