Меню

Избрани новини

Риалити

Млада знойна блондинка сменя Гала в „На Кафе“?

Кое е новото лице на предаването?

Предобедният дамски тв магазин на NOVA - "На кафе" търпи сериозни промени.

Покрай козметичните  освежавания обаче идва и генералната рокада, която сменя досегашния „генерал“ с нова водеща, научи репортер на LIfeOnline.bg.

Русото изкушение Ева Веселинова заема водеща роля поемайки юздите ток шоуто, става ясно от автореклама на предаването.

Няма съмнение, че репортерката от "Господари на ефира" ще се заеме с воденето на "На кафе".

Самата Ева също лично съобщи с видео, публикувано в профила й в социалната мрежа.

Засега не е ясно дали Гала ще остане титулярен водещ в предаването, а Веселинова ще е нейна ко-половинка, както досега бе Стефан или репортерката ще заеме направо нейното място.

Блондинката казва само едно изречение и не уточнява дали ще е титулярка на мястото на Гала или просто втора водеща подобно на Стефан.

Реакциите на феновете на предаването не закъсняха и бяха на двата полюса.

Едни се възмущават, че няма да гледат вече любимата си Гала :

Разочароващ спот! Прекомерната амбициозност, която показа в Черешката, страшно ме отблъсна от нея! Няма да гледам и толкоз“, пише Екатерина Иванова, цитирана от HotNews.

За да има успех едно тв предаване трябва промяна! Евето е готино момиче което знае как да вдигне рейтинга!“, дава мнение пък Краси Веселинова.

Коментарите буквално се сипят един след друг и не оставят зрителите равнодушни.

Интересното е, че вчера в страницата на предаването се завъртя и клипче, на което Гала рекламира връщането на „На кафе“ от следващия понеделник, но после то мистериозно изчезна.

В него Гала бе облечена в секси къси гащи и изглеждаше повече от добре. Значи ли това, че тя все пак се разделя с мястото си или просто предаването си вдига рейтинга, след като конкурентите от „Преди обед“ по Би Ти Ви вече започнаха, ще разберем след седмица.

Както вече LifeOnline.bg съобщи, към екипа на "На кафе" се присъединява и Деси Цонева. От новото попълнение се очаква да бъде светски репортер на предаването.

Ева Веселинова влиза в ефира на ГалаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза