Меню

Избрани новини

Звездите

В ефир! Шведския побойник на Сани Алекса си призна за зверството (видео)

Снимка: Фейсбук

Гала успя да изтръгне самопризнанията на шведа Сами Кий Сверт

През юни певицата Сани Алекса, финалист от "Х Фактор", сподели кадри на обезобразеното си лице, след като приятелят й шведът Сами Кий Сверт нанесе тежък побой над знойната красавица.

След десетки спекулации по въпроса, и решението на властите, че няма достатъчно доказателства срещу Сверт за повдигане на обвинения в насилие, вчера самият той се включи в предаването "На кафе" и в крайна сметка призна за побоя.

„Да, аз й го причиних“, отговори недвузначно Сверт на въпроса на водещите, дали именно той я е пребил.

„Извинявам се на семейството й, както и на Сани“, заяви още в обръщението си шведът.

"Искам да се разсеят всички слухове и да се разкрие истината. Това ще бъде последното нещо, което ще кажа на българския народ. Няма да говоря за подробности и няма да отговарям на други въпроси", обяви Сами Сверт.

"Искам да кажа, че Александра не е падала по стълбите и не се е наранила по този начин. Никога не съм казвал такова нещо. Това се случи в моята къща, при мен, и аз наистина съжалявам за това, което се случи. Извиних се за това, което сторих на Александра. А вече как тя се справя и как реагира на ситуацията, това зависи от нея", обясни той.

"Категорично искам да кажа, че никога не съм я бил. Тя беше с мен сутринта. Глупаво е да се твърдят такива неща. Разбира се, че я обичах. Тя не беше с мен тогава. Обичахме се", объркано коментира насилникът.

На въпрос какво тогава се е случило, след като Сани Алекса е била в неговата къща, не е паднала по стълбите и той не я е удрял, Сами заяви: "Няма да отговоря."

"Чухме се със Сани преди няколко дни", каза още шведът. Думите му принудиха Гала да се извини на зрителите: "Извинявам се за анонса, че Сами се признава за виновен. Това, което казва сега, не съвпада с разговора, който проведохме вчера. Тогава той призна вината си", обясни водещата.

Сани Алекса

"Не съм виновен за случилото. Тя дойде така вкъщи", заяви Сами Сверт, а на въпроса: "Значи се е наранила навън?", отговори: "Не."

Секунди по-късно обаче шведът обяви: "Явно не сте ме разбрали. Това се случи в моята къща. Аз съм виновен. Аз направих това, което виждате на снимката", увери той и добави: "Скандалът помежду ни не възникна заради моя сънародник, който изрита българка в Слънчев бряг".

"Не знам дали може да се съберем отново. Няма да коментирам. Това зависи от нея", разкри Сами Сверт.

"Искам да се извиня на Сани и семейството й. Аз говорих с нея преди няколко дни и за мен сега е очевидно, че аз погрешно съм разбрал баща й, така че искам и конкретно на него да се извиня. Извинявам се, че намесих нейното семейство в цялата тази история и, разбира се, искам да се извиня, че не отговорих на доверието й. Искам вече да е ясно и на хората, и на медиите и те да спрат да обвиняват Александра и да говорят по случая. Защото тя и семейството й не заслужават този шум", заключи шведът.

Наблюдателните зрители владеещи английски обаче откриват неточности в превода в ефир и коментират в мрежата, че побойникът съвсем ясно си е признал, че той е причинил травмите по лицето и тялото на певицата.

Сани Алекса

Началото на интервюто е от 27' на видеотоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза