Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прекратиха разследването за побоя над Сани Алекса

Снимка: Фейсбук

Не са събрани достатъчно доказателства за начало на съдебен процес

Разследващите полицаи в Гьотеборг не намериха доказателства, че именно шведът Сами Кий Сверт е нанесъл тежкият побой над певицата Сани Алекса, както твърдеше българката.

"Вече сме уведомили двете страни, че разследването се прекратява. Липсват доказателства, които да подкрепят твърденията на българската гражданка Александра Николова", обясниха шведските разследващи, пише в. "България днес".

Сани Алекса

Решаващо значение е изиграл аудиозаписът от злополучната нощ, който шведът дал на полицията. Сами Кий Сверт разказа за наличието на този запис, който той направил веднага, след като с Александра се прибрали от сватба на негови познати. На сватбата всички много пили, а българката дори се забъркала в скандали с част от гостите и барманите, разказаха присъствали на събитието. "Александра има проблем с алкохола", заяви Сами Кий Сверт.Помолена за коментар тогава, българката коментира, че знае за записа, но не се притеснява изобщо. Според нея той не съдържал нещо важно. Сани Алекса бе категорична, че ще заведе дело срещу бившето си вече гадже. "Той има тежко пиянство", хвърли ръкавицата срещу бившия си Александра.

Сега, след като разследващите не намериха доказателства, които да подкрепят обвинението на българката, дело вече няма как да бъде заведено. След приключването на случая Сами отказа коментар.

"По-добре нищо да не казвам вече. Това беше един изтощителен период", лаконичен бе той. Александра Апостолова отказа да коментира в момента.  

Сани АлексаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати