Меню

Избрани новини

Риалити

Милион и половина хонорари раздава Vip Brother! Изплуват нови имената - Кой колко взима?

Бюджетът е рекордно нисък в историята на шоуто у нас

Почти милион и половина лева е тоталът, който продуцентите на „Биг Брадър“ ще похарчат за звезди тази есен, научи репортер на LifeOnline.bg.

Оказва се, че тенденцията по свиването на бюджета продължава и тази година.

Сметките сочат, че „Вип Брадър – Женско Царство“ ще бъде най-евтиният сезон на риалитито в цялата му история в България.

Най-ниският хонорар в него тази есен е 10 хиляди лева, а най-високият – 120, но за цяло семейство, което ще влезе в къщата.

Всеизвестно е, че Нора Недкова и Валентин Кулагин ще бъдат главни действащи лица, на които залагат редакторите, че рейтингът ще скочи до небето още в първите две седмици.

Според запознати, моделката подписала, че ще участва при изричното условие, че няма да се срещне с омразния си враг от Хасково.

Продуцентите обаче я „изпържили“ и на следващия ден поканили Вальо, който мигом се съгласил макар и за жълти стотинки да сбъдне мечтата си да деребейства в национален ефир.

Мис Плеймейт искала да измъкне 100 хиляди лева от продуцентите, но се навила на 70.

Стилистът пък кандисал на 10 бона, което е и най-скромната сума за хонорар тази есен.

Малко повече от скандалджията с нежна сексуалност ще прибере друг младеж с мека китка - поетът Константин Трендафилов (Папи Ханс). Присъствието му продуцентите оценяват на 50 хилки, толкова заделили и за секс играчката на Мария Илиева - рапърът Атанас Колев от Варна.

Шефовете на кастинга разчитали, че и двамата ще привлекат огромна фенска маса на тийнейджърска възраст. На младия рапър обаче продуцентите възлагат и други надежди.

Те ще бъдат много доволни, ако бившият любовник на Мария Илиева разкрие пикантни подробности от съвместните им любовни приключения. Това със сигурност ще напълни светските сайтове и ще вдигне рейтинга на предаването. Припомнете си, че преди няколко години те направиха подобен ход с вкарването на друго гадже на Мария Илиева – Иво Аръков, но уви, той не проговори за отношенията си с певицата, освен че потвърди всеизвестния факт, че Наско Месечков е гей.

За Папи Ханс пък от сега се смята, че е с най-големи шансове да излезе като победител от риалитито. 

Двете заклети врагини Ваня Костова и Ева Найденова, известна още като Ева от „Тоника”, се били разписали срещу еднакви хонорари – по 100 000 лева.

Малко по-малко – 80 бона, щял да прибере и любимият на Гала – Стефан.

Първоначално му били предложили далеч по-скромна сума, но той обявил, че няма да си мръдне пръста за нея, тъй като е сериозен бизнесмен, който и без „ВИП Брадър” печели добре.

Ето защо продуцентите вдигнали залога. Присъствието му в къщата обаче хвърлило в паника влюбената Гала. Тя била изключително притеснена, че екипът може би е подготвил сериозна провокация за мъжа ѝ. Притеснявала се, че в къщата ще влезе и бившата му съпруга, която ще извади на светло много кирливи ризи на тв водещата. Звездата от „На кафе” била на ръба на нервна криза, че в шоуто ще бъде унищожен личният ѝ имидж, граден с години. 

Бившият затворник Ванко 1 също е сред звездите в предаването.

Той се навил да участва срещу 80 000 лева. И той си поискал повече, но ударил на камък и се примирил и с тази сума.

Най-много пари са предвидени за двете семейства, които ще влязат в Къщата.

Това са Петко и Яна Димитрови и Орхан Мурад заедно с жена си Шенай и дъщеря си Сузанита. Всяко от тези семейства ще вземе по 120 с ти нули. Очаква се най-малката участничка – Сузанита, да събере най-много критики поне в началото.

Дни преди старта екипът обяви участие и на известна писателка. В книгите си тя проповядвала философията на единението на тялото с ума. Томчетата ѝ били изключително популярни като плажно четиво. Предполага се, че може би е Людмила Филипова, която най-вероятно се е договорила поне за 100 бона, за да влезе в Къщата. Филипова обаче отрече пред „Уикенд”, че ще участва.

Другата знаменитост, която влиза със сигурност, е Лора Караджова. Нейният хонорар е 70 000 лева.

Певицата настоявала за кръглите 100 бона, но накрая склонила да получи по-малко пари с уговорката да й платят половината сума предварително, което вече се е случило.

В последния момент стана ясно, че ще участва и актьора Веселин Плачков. Той също ще получи 70 000 лева хонорар. Носят се слухове, че в предаването ще участва и Мира Добрева, които също не са потвърдени. Тя настоявала за 100 000 лева.

Пред репортер на LifeOnline.bg Анита Майзер отрече, че ще влиза в предаването, но заяви, че ако се стигне да там, не би прекрачила прага за по малко от 500 хиляди лева.

Според счетоводители, присъстващата предимно сума от 70 хиляди лева на звезда била най-изгодна и за участниците и за продуцентите, тъй като при хонорар от 100 хиляди за три месеца, налозите били около 30 бона, което обезсмисляло високият хонорар.

Запознатите с финансовите наредби на данъчните обясняват, че по-малката сума от хонорар по-лесно можела да избегне облагане.

Предишни участници пък разказват, че продуцентите така или иначе успявали да намалят разходите си.

Често те налагали солидни глоби, които си приспадали от хонорара, който изплащали до месец след края на предаването.

Подобни са случаите с Тачо на Жени Калканджиева и Явор Бахаров.

Джийсън Брад Люйс пък не получил и стотинка от хонорара си, след като заля Райна с кана студена вода преди пет години.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза