Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ясен е пола на бебето на Мариана Попова

Певицата сви семейно гнездо с любимия в село Кладница

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в трескава подготовка за появата на общия им наследник – момиче.

Очаква се детето да се появи на бял свят в началото на октомври и макар че има още половин година, двамата вече подготвят бебешката стая и се оглеждат за количка в розово.

38-годишната певица продължава с клубните си изяви, въпреки че вече е в четвъртия месец от бременността си. Още преди да узнаят за щастливото събитие, двамата си харесали уютна хасиенда в село Кладница, известно като пернишкия Бевърли Хилс.

Мариана и Веселин свили семейно гнездо заедно с двете си дъщери от предишни техни връзки. От предходния си брак синеокият плевенчанин има 10-годишна дъщеричка Андреа, а от връзката на Попова с италианския сомелиер Ханес, е 8-годишната й щерка Мария-Магдалена. През март Мариана получи от Веско годежен пръстен, но все още умували дали са сключат брак през лятото или да изчакат раждането на момиченцето.

С Мариана избягахме от София, живеем близо до едно място, което отдавна ме зарежда с енергия. Купихме си къщичка и оставаме да живеем там”, призна Плачков. От 30 години Кладница привлича като магнит богаташите от София и Перник заради природната красота, чистия въздух и близостта до столицата. То, както и съседното планинско село Рударци, се превърнаха в любимо място на много известни личности, които си построиха или пък си купиха баровски къщи, пише „Уикенд“.

„Намерих си другата половина. Много клиширано звучи, но той е човекът, който мисли за света като мен, мога да му простя всичко и да го чакам вечно. Той беше сам, беше му трудно в работата, чудеше се накъде да хване, към кой град. Аз също бях доста огорчена и самотна. Никога досега в живота ми не съм усещала така мъжко рамо. От първия момент, в който Веси ме прегърна, знаех, че това е моят мъж. Това си е вътрешно усещане. Човекът, който имаше големи колебания, беше той. Беше много стреснат и уплашен от това, което усеща. Просто един ден дойде и остана. Свършиха размислите и страстите. Бебето беше планирано. Новината много го промени. Той е изключително грижовен и търпелив към двете ни деца. Не ги дели на мои и твои. Обича ги еднакво”, хвали го Мариана.

източник Secret.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза