Меню

Избрани новини

Звездите

Стоянка Мутафова с пожелание за рождения ден на Лили Иванова (видео)

На 24 април певицата навърши 79 години

Вчерашният ден бе повече от специален за Лили Иванова, която отпразнува поредна годишнина. Изпълнителката имаше рожден ден и редом с многобройните пожелания от фенове и институции, множество любими хора на певицата й честитиха празника.

Сред тях бе и театралната прима Стоянка Мутафова .

Актрисата пожела на приятелката си много щастие и успехи и в бъдеще.

„Да ме надмине Лили на сцената, това й желая. Много здраве, все да е усмихната и да не се предава”, споделя още Мутафомма за нея.
Двете се познават повече от 50 години, а преди често ходели заедно по участия, по времето на „Концертна дирекция”.

„Лили беше свито и сладко дете. Ама като отвори онова ти гласище, падахме долу”, споделя актрисата, която обожава песните на Лили, пише „България днес”.

Тя не отдава и никакво значение на годините на звездата. „Е, какво значение има на колко е години? Никакво”, смее се Госпожа Стихийно бедствие.

Стоянка Мутафова

Според бившия съпруг на Лили – Янчо Таков, примата навършва 81, а не 79 години. Данните й били променени още през 1973 заради състезание до Чили.

За да участва в прочутия фестивал Виня дел Мар, изпълнителката не трябвало да бъде по-голяма от 30 години. Затова и променили паспортните й данни, коригирайки ги с години назад.

Самата Лили обича много да се шегува по този повод: "Абе, на всеки мой рожден ден ми приписват по някоя петилетка отгоре. Както е тръгнало, скоро ще премина стоте”.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати