Меню

Избрани новини

Звездите

Личен шофьор води Стоянка Мутафова на море

Снимка: Facebook

Предстои лято турне на актрисата

„Г-жа Стихийно бедствие“ – Стоянка Мутафова тръгва на турне по морето. Автомобил с персонален шофьор, подсигурени от организаторите, ще допринесe за това актрисата да се чувства комфортно, писа „Монитор“.

Освен това още двама асистенти ще се грижат да не й липсва нищо – от хотелска стая с голям телевизор, за да не пропуска любимите турски сериали, до шоколадови бонбони.

Близки до Мутафова разказват, че след сърдечната операция миналата зима й било абсолютно забранено да лети със самолет.  Да играе обаче лекарите не могли да я спрат.

На 5-и и 13-и юли Мутафова ще излезе на сцената на столичния „Сълза и смях“, на 18-и заедно с Ирен Кривошиева и Никола Атанасов – Шуши ще са в Бургас, а на 21 и 22 ще радват зрителите във Варна.

Посетителите на „Арт поток“ в Царево, който ще се състои на 22 юли, също ще получат своята доза забавление и смях.

В рамките на феста продуцентите на „Г-жа Стихийно бедствие“ ще участват и с „Мъжът на жена ми“. Постановката е режисирана от Мариус Куркински и в нея участват Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева и Ненчо Илчев.

Наскоро същата бе играна в Лондон, Берлин, Цюрих и Хамбург, в зали с капацитет минимум 1000 души. Тази събота в „Сълзата“ ще се постави за 110-и път.

Докато Стоянка се подготвя за турнето си, дъщеря й Муки пише книга за майка си.

На този етап не разкрива подробности около героите и случките, които смята да разкаже, от суеверие. Тя също така обори слуховете, че с мама са си причинили  „пластични подобрения“.

Снимките, заради който тръгнаха спекулациите, били правени с модерен смартфон, които правел ретуш на образите.

Източник: МониторКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати