Меню

Избрани новини

Фен зона

Помните ли "Тутурутка" ? Ще ги помнят и в Чикаго

Комедийната група премина океана

Варненците от култовото комедийно шоу „Тутурутка“ превзеха и Чикаго. Снощи започна американското им турне, в което Милен Минков, Иван Чешмеджиев, Васил Василев и Венци Куцаров ще покажат що е то балкански хумор. Очакват ги в десет града - Детройт, Торонто, Монреал, Бостън, Ню Йорк, Вашингтон, Атланта, Тампа и Маями, и четири в Канада - Монреал, Торонто, Квебек и Онтарио. Там ще се срещнат със стотици българи, които със сигурност ще останат развълнувани от срещата.

"За 22 години обиколихме България няколко пъти, излязохме и в Европа, бяхме в Лондон, Германия и Испания, сънародниците ни приеха много добре. Получихме покана за турне и в САЩ от г-жа Петя Романова и откликнахме. За българите в Америка сме подготвили наши емблиматични скечове, но имаме и един чисто нов "България търси мутант", издадоха скеч-майсторите.

Комедийната група е създадена е през 1994 г. Актьорите имат издадени 2 албума с авторски песни - "Манджа съ грозде" и "Петилетка". Сред най-големите им хитове са "Магазин", "На теслата дръжката", "Варна", "Лято", "Маями" и други. През 2000 изнасят турне в 18 български града, като един от концертите им е в зала 1 на НДК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати