Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ексклузивно в LifeOnline! Защо Сузанита не влезе в Къщата? От агенцията за закрила на детето нахлули в хотела където чакала ред за Vip Brother!

Продуцентите с часове убеждавали агентите в безопасността на „детето“

Агенцията за закрила на детето развалили достлука на продуцентите и техните планове да вкарат фаталната лолитка Сузанита в сеирджийското си риалити Вип Брадър.

Участието на малката певица и нейните родители е било договорено и сигурно, заснети са били визитките им, договорите били парафирани. Въпреки това снощи никой от семейство Мурад не прибяга през дворчето на Вип имението, видя репортер на LifeOnline.bg.

Ден преди старта всички знаменитости били събрани в столичен хотел от където трябвало да бъдат извозени до Нови хан.

Тогава там се появили агентите на ДАЗД, които забранили на родителите да въвлекат Сузана Мурадова в пошлото предаване гръмко наричано от продуцентите „социален експеримент“.

Скандалът бил чутовен защото всички освен защитниците на детската психика и здраве не искали Сузи да влезе в Къщата.

Шефовете на продукцията всячески се мъчели да убедят блюстителите на реда, че нищо не застрашава Сузанита, нейните родители също се кълнели, че ще я пазят, агентите обаче останали непреклонни.

Така те успели да осуетят плановете на Биг Брадър за тотално зрелище, именно на нейно място влязла Диона, която чакала в дълбока резерва, ако нещо извънредно се случи, издава източник от кухнята  на шоуто пред LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати