Меню

Избрани новини

Риалити

Вип Брадър „Женско царство“ започна, кои са първите съквартиранти? (видео)

Две вечни врагини ще делят обща спалня

Новият сезон на риалитито Вип Брадър започна. Старт на тричасовия лайф дадоха Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева и Азис. Ромския бард обаче имаше роля само в откриването, след което остави Ники и Алекс да въведат новата реколта герои в сценария „Женско царство“, видя репортер на LifeOnline.bg.

Алкс Сърчаджиева бе облякла смарагдова  рокля от пайети, която й стоеше като подарена, дано не е от новата колекция на Мегз.

Първи прага на Къщата пресече наскоро излезлия на светло като бисексуален, а според някои чист гей Папи ХансКонстантин Трендафилов по паспорт.

Константин влезе с претенциите да е хетеросексуален, но дали е така ще видим.

С влизането си, Папи успя да издаде двама от предстоящите съквартиранти. Той прочете имената написани на една врата Ваня и Ева. Това ни подсказва, че Ваня Костова и Ева от Тоника явно ще са заедно е една стая, отделени от общата спалня.

Именно Ваня Костова е вторият съквартирант, който влезе. Във визитката си тя заяви, че най много не я е обичала Ева, и че тя се е занимавала с черни магии, но именно нейното място е Къщата за да дразни.

Ваня влезе в Къщата на фона на жуженето на ято оси.

След нея редакторите не бавиха интригата и веднага пуснаха втората оса Ева Найденова, за която се знае, че не се долюбва с Ваня Костова.

„Ванчето ми беше колежка до 2001, не знам защо напусна…, отговаря на въпрос за Ваня Костова Ева и допълва, че не е чувала Ваня да е напуснала заради нея и Гого.

Ледено мълчание настъпи след събирането на двете естрадни певици, а Папи Ханс се фръцкаше като ущипана снаха без да знае какво да каже и как да разчупи обстановката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати