Меню

Избрани новини

Риалити

Както LifeOnline предвиди! Папи Ханс се намъкна в леглото на Наско Колев (снимки)

Двамата симпатяги са неотлъчно един до друг в Къщата на Биг Брадър

От ден на ден пишещият поезия рекламист Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, скъсява все повече дистанцията с рапъра Атанас Колев.

Опасната близост стигна до нива, които се набиват в очите на зрителите на „ВИП Брадър“, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

След като вече коментирахме наблюденията на фенове на шоуто, които констатираха, че поетът със съмнителна сексуалност е неотлъчно залепен за бившето гадже на Мария Илиева, дружбата им претърпя ново развитие.

Засега сценаристите не са акцентирали върху породилото се между двамата младежи „приятелство“, но източник от кухнята на предаването твърди, че Коцето е неотменна компания на чаровника с варненски диалект.

ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА - КОЙ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ ВЪВ ВИП БРАДЪР?

Наско и Папи се хранят винаги заедно един до друг, един диван ги събира на номинации, редом са на мисии, дори когато съквартирантите просто си говорят на припек в двора, двамата пак си правят компания.

Последната стъпка на тяхното „мъжко“ приятелство е двамата да се съберат в едно общо легло.

По-точно, ако трябва да навлизаме в детайли, Папи се настани в кревата на Колев, въпреки че по договор беше настоявал за самостоятелна спалня.

Петко не се изненада, че Папи се намърда в кревата на Наско Колев

Вярно е, че Кулагин окупира спалното помещение отредено за него и Папи, а в последните дни, дори не го допуска вътре.

Макар и вече да не разполага със собствения си креват, в общата спалня на съквартирантите има все пак и празни легла, които обаче Трендафилов очевидно не желае да ползва и предпочита да гушка възглавницата на Наско.

Кулагин писа послание на Папи Ханс

ОЩЕ СНИМКИ НА МЪЖКАТА ДРУЖБА ВИЖ ТУК!

Понятно, не виждаме нищо лошо в нарастващата мъжка дружба между талантливите момчета, дали обаче бъдещият гинеколог Колев е наясно, че докато той си мисли за евентуален бъдещ проект (дует) с колегата си, Папи от своя страна точи лиги и се надява на нещо повече от приятелство.

Осезателна близост беше забелязана и по време на петъчния купон в Къщата, когато съквартирантите пяха и танцуваха. На някои от песните те се събраха и прегърнаха в кръг, като Папи и Наско пак бяха редом един до друг с преплетени зад кръста ръце.

Партито беше обилно полято с песни, танци и алкохол

Припомнете си, че Папи Ханс беше спряган за гадже на поп певицата Дара. Връзката им обаче многократно бе подлагана на съмнение, а светските клюкари шушукат, че всичко е чист Пи-Ар, изгоден и за двамата.

От една страна Дара отклонява вниманието от истинските факти около личния си живот, а Коцето запушва устите раздуващи истории за съмнителния му сексуален бекграунд.

Преди да влезе в Къщата на Биг Брадър се появи информация, която по-късно той отрече, в нея се казва, че Коцето си признал за гей забежки на младини, но мъжката любов не му се харесала.

В мъжествеността на Наско засега съмнения няма.

Той се доказа като расов жребец в постелята на менторката си Мария Илиева, а тя преживя раздялата доста тежко.

В момента и двамата съквартиранти заявяват, че  не са обвързани сериозно и дори си споделят как свалят девойки по клубовете.Коментари (2)

Атила Папи си е мъжкар отвсякъде, а вие сте фантазьори в творческа криза.
12.10.2018 19:43 / Отговор
Qwerty Yop Баси интригите...
16.10.2018 21:04 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза