Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мария Илиева и Саня Армутлиева скарани заради Наско Колев

Шефката на Вирджиния Рекърдс не може да прости на певицата

Две дами от родния шобизнес истински не могат да се понасят, това са Мария Илиева и Саня Армутлиева, а ябълката на раздора е младокът Атанас Колев, научи репортер на LifeOnline.bg.

Презрелите момичета хвърлили око на варненеца още от участието му в „Х Фактор”. Късметът обаче се усмихнал само на певицата и оттогава продуцентката буквално не я понася. 

Звездата на Наско изгря във втория сезон на „Х Фактор” през 2013 г., когато той е едва 16-годишен.

Още на кастингите по него точат лиги и двете жени в компанията на съдиите – Мария Илиева и Саня Армутлиева.

Когато обаче разпределят участниците по ментори, жребият посочва, че с момчетата ще работи Саня.

Така тя става пряк наставник на тийнейджъра от Варна, а Мария Илиева започва да крои планове, как да го прикотка при себе си след края на формата.

Още тогава на зрителите им прави впечатление, че напрежението между двете брюнетки започва да расте. Те се карат директно в ефир и никога не са на едно и също мнение.

Въпреки това обаче по въпроса с Наско са единодушни. И двете се отнасят с него почти като с божество. По този начин извеждат тийнейджъра до финала на шоуто.

След края на предаването Саня вече е начертала „бизнес план“ за печалба от Колев. Той обаче е бунтар и се доверява на Мария, която му обещава повече свобода и по-големи приходи.

Освен това, Саня е омъжена и има две деца, докато волната пеперуда Мария Илиева вече е популярна с разюздания си интимен свят.

Когато научава, че любимецът ѝ спи с певицата, шефката на „Вирджиния рекърдс” побеснява. Тя обявява, че никога повече не иска да влиза в една стая с Илиева.

В нашата анкета ви питаме:

Трябва ли Наско да спечели „ВИП Брадър“?

Въпреки това обаче е ангажирана като съдия и в следващия сезон на „Х Фактор”. Напрежението между нея и Саня е толкова голямо, че вече няма как да бъде скрито от зрителите с оправданието, че е само за шоуто.

Двете съдийки бълват отрова една срещу друга и това става непоносимо за колегите им. 

Мария Илиева Vs Атанас Колев

Накрая продуцентът Магърдич Халваджиян се принуждава да прекрати договора с Мария Илиева, тъй като Саня му е по-полезна в предаването. Той разчита на компанията ѝ да лансира участниците в „Х Фактор” след края на шоуто, както се полага по формат.

Малко след като Мария Илиева се разделя с „Х Фактор”, официално става ясно, че спи с Наско Колев. Две години след като се виждат за първи път в предаването, те записват дуета си „Така да е”.

Двамата са заедно повече от година. Когато се разделят, рапърът признава, че много хора са се възползвали от неговата неопитност, когато е бил на 16 години и тепърва е прохождал в шоубизнеса.

В това число и Мария Илиева, която не спазила уговорките си с него.

След краха в музикално сексуалните им отношения, Илиева всячески се опитва да спъне бъдещото развитие на Наско.

Тя изтрива клиповете му и забранява излъчването на песните, които е издал нейният лейбъл.

Освен, че изтрива всички негови снимки от профилите си, тя настройва и повечето хора от бранша срещу бъдещият гинеколог.

По нейн съвет, зависимите млади изпълнители спират да комуникират с него, а наборите й го плюят където им падне.

Най-популярният канал за БГ поп музика е предупреден да не раби занапред с Наско Колев и да не публикува негова продукция.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати