Меню

Избрани новини

Звездите

Можете ли да го познаете? Гледате го всяка вечер на екрана!

Снимка: Фейсбук

Дали желанието преди да духне свещичките се е сбъднало?

Ако все още не сте познали малкия сладур вдигнал ръце за поздрав пред торта с осем свещички, LifeOnline.bg ще ви помогне да се досетите!

Това е Атанас Колев, който става на осем годинки.

Кадърът сподели Аделина Колева - майката на бъдещият гинеколог използва снимката за фон на думите, с които изрази благодарността си от поведението на своя син във ВИП формата на „Биг Брадър“.

„Благодаря ти, Насе! За това, което си! Гордея се с теб!“, пише тя, сякаш без да си дава сметка, че той е точно това, което са възпитали с баща му - умен, достоен и уважаващ по-големите млад мъж.

Макар и останалите обитатели на ВИП имението в Нови хан да не могат напълно да разберат що за човек е Наско, и да го слагат в графата мълчалив и затворен, талантът чиято звезда изгря в "Х Фактор" трупа позитиви от огромната си фен маса и получава подкрепа от нови почитатели.

Атанас Колев - Преди и Сега

Гласувайте в анкетата на LifeOnline.bg

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Единствените му врагове в Къщата са Ричард, който го номинира от ден първи и Валентин, който го захапа още от врата за връзката му с Мария Илиева, и че е станал известен именно благодарение на нея.

Кулагин смята за основен свой коз в атаките си към Колвев факта, че рапърът все още живее с родителите си. Неговата майка, която е акушер демонстрира гордост, че синът й се държи достойно и го подкрепя.

Именно професията на майка му амбицирала Наско да стане гинеколог, тя споделя, че е приела новината за участието му във „ВИП Брадър“ с много смесени чувства, най-вече защото той е неопитен, а в шоуто участниците подлежат на манипулация.

Цялото семейство обсъдили позитивите и негативите на евентуалното му влизане в предаването, но крайното решение Наско взел сам. Посъветвали са го да не се поддава на провокации, тъй като е възпитан и интелигентен млад човек.

Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил приет във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика, която той упорито изучавал в средното си образование.

В крайна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се споменава редом до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича:

„Познаваме се, разбира се, с Мария Илиева. Не се дразня и не обръщам внимание какво се говори и пише за тях, защото не се интересувам от нуждата на хората от клюки и зрелища“, цитират Аделина Колева от „HotNews.bg“.

А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е категорична: „Че се гордеем с него! И че му „сваляме шапка“ за стоицизма! Балансиран, овладян и положителен!“.

Аделина Колева със своя син Наско / снимка Фейсбук

По информация на HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза