Меню

Избрани новини

Риалити

Наско обърна един на Кулагин! Къщата се гаври с него, гримьорът не издържа! Тръгва ли си? (видео)

Кулагин помоли предаването да фалшифицира зрителският вот

Както вече стана ясно, нервите на най-младия участник Наско Колев не издържаха и след поредния опит на Валентин да провокира, засягайки Мира, гримьорът отнесе един шамар, който се размина на милиметри от оперирания му нос.

Агресията ескалира, след като Наско джентълменски защити водещата на телевизията майка от словесните набези на изнежения, който не пропуска шанс да „захапе“ всеки позволил си да му проговори.

Гневът, който ежедневно си навлича терористът се натрупва и вече става непоносим за самия него, видя  репортер на LifeOnline.bg.

Към изрусената глава валят заплахи за отмъщение след 10 ноември, когато форматът завършва. 

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Такова отправи индиректно Петко, Стефан също обеща да „обясни“ на Вальо след края на сезона, а сега се оказва, че най-мразеният участник няма да може да посещава и родното Черноморие след като изнерви до краен предел Наско.

Рапърът от Варна обясни на дразнителя, че той е толкова наперен, само защото Къщата го пази, но ако бяха извън нея в реалният живот Кулагин ще бъде бит.

По-късно в полунощ, изтормозен от цялата негативна енергия, която сам привлече към жалкото си същество, досадният дърдорко пожела от продуцентите да фалшифицират резултатите за да може да напусне в понеделник.

За пикантния разговор, LifeOnline.bg ви съобщи преди всички. 

Кулагин се оплака от тормоз, някой е ритал топки по него, храната му изчезвала, а тоалетната му била задръстена и мръсна.

Какво ще се случи предстои да разберем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза