Меню

Избрани новини

Риалити

Първо в LifeOnline! Обрат в Биг Брадър! Връщат изгонената Нора в Къщата още тази вечер!

Страх от спада в рейтинга вкарва плеймейтката обратно в играта

Нора Недкова е първият изгонен от предаването наричано от някои зрители „Опасно за вашата интелигентност“, както първо писа LifeOnline.bg.

Именно това й лисва на напористата варненка, която прекара само седмица във ВИП имението до Нови хан. От опит обаче знаем, че Биг Брадър е майстор на изненадите и никога случилото се последната нощ не е окончателно.

Още с обявяването на първият изгонен снощи, нещо започна да ни гложди под лъжичката, и бяхме сигурни, че няма как току така продуцентите да изтърват „златната“ си кокошка.

И се оказахме прави!

От наш източник в кухнята на предаването научихме, че въпреки, че е изгонена от луксозния дом, Нора не е напуснала пределите на Къщата снощи.

Плеймейтката е получила оферта да бъде оставена в предаването, което трябва да започва не с предупреждението за възраст, а за минимално ниво на IQ, научи репортер на LifeOnline.bg.

Разбира се жадната за слава и изява танцьорка с IQ на австралопитек веднага приела офертата, още повече, че Брадъра й обещал да получи идеална възможност за отмъщение.

За нейн ужас обаче, още снощи „Президент Нора“ е била настанена не в резиденция, а в мизерна част на Къщата, за чието съществуване знаем от предишни сезони на формата.

Тази вечер на зрителите ще бъде обявено завръщането с гръм и трясък на трите кила екстеншъни върху празна глава, кога съквартирантите ще научат, че не са се отървали от кресливия глас на силиконката предстои да видим.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати