Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сигнал до LifeOnline! Хасковски роми изнасилвали невръстния Кулагин цяла нощ!

Гримьорът си бил нежен от малък

През последните дни, откакто скандалният индивид е в Къщата  на Биг Брадър, ротират снимки, на които се вижда стегнат спортен тип младеж позираш във фитнес зала, за когото се твърди, че е Валентин Кулагин преди.

Публикацията е придружена от история разказваща за трансформацията на Вальо от пичага в нежно двуполово същество.

Оказва се, че твърденията не са съвсем верни, опровергава ги сигнал до репортер на LifeOnline.bg.

Читателка на нашата медия е попаднала на разказ за детството на малкия Вальо в провинциално Хасково.

„Вальо го знам от малък, израснахме заедно в панелка в краен квартал. Руснака (неговият баща, б.р.) не идваше да го вижда, майка му го отгледа сама жената. Тя беше шивачка.

Вальо от малък си беше феминизиран, ходеше с клинове, чорапогащници и прочие, гримираше се, майка му шиеше блузи с пайети и прочие.

На 17 го нападнали след училище - учеше в Техникума по финанси в Хасково. Та след училище го нападнали братя роми и се редували да го изнасилват цяла нощ.

От там се хахна, майка му от ужас накара руснака да даде пари, купиха жилище в София и го прати там да следва в НБУ - моди. Като се върна след 1 години изглеждаше така, както изглежда в момента.... Тъжна работа.“, заключава съгражданката на настоящият ВИП съквартирант.

Трябва да отбележим, че и тази история мако издиша, защото Валентин живее в апартамент под наем в столицата, а в казаното по-горе се твърди, че е имал свои собствен.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза