Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сигнал до LifeOnline! „Кулагин ми предлагаше пари за да си легна с него!“

По-рано той заяви, че не е спал с мъже в България

Гримьорът на абитуриентките Валентин Кулагин, който се подвизава във Vip Brother, се запъна пред камерите в Къщата заявявайки, че не си е лягал с българин и призова, ако има някой, който е спал с него да разкаже.

Призивът, очевидно направен в момент на импулсивност, може и да изиграе лоша шега на любимеца на Биг Брадър в прилепнало клинче.

Репортер на LifeOnline.bg получи анонимен сигнал, в който представител на силния пол твърди, че хасковлията му е предлагал пари за да си легне с него:

Не ми се вярва Кулагин да не е спал с мъже в България. Него дупето го сърби. Беше писал на мен във Фейсбук, кани ме на гости. Като видя, че нямам интерес започна да ми се фука какви неща си бил накупил от Дубай. Някакви дрехи, марки, козметики. Да съм ходел в тях да ми прави подаръци. Явно му се искаше, каза ми, че винаги мога да разчитам на него и ако ми трябват пари винаги ще ми даде…“, разказва в своя сигнал източникът.

Тъй като информацията е непотвърдена, екипът на LifeOnline.bg не се наема да твърди разказано по-горе, но както всички знаем, във всяка измислица има по малко истина.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати