Меню

Избрани новини

Звездите

Първо в LifeOnline! Азис дължи 400 бона на хазната, но си купи палат в Бояна (снимки и видео)

Новият водещ във Vip Brother пази в тайна луксозната придобивка, върти схеми за да се спаси от данъчните

Чалга кралицата Василка, която забрави писъците, крясъците и фразите от типа „Къде си ма парцал“ и вече гради мачо имидж с лек ламбър привкус, е придобил-а истински палат в един от най-тузарски райони на столицата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според специалисти в имотния бранш, стойността на имота е поне около милион на пазарни цени. Точно колко се е изръсил Азис обаче не е ясно. Както се знае, верен на боята си, той винаги гледа да е на далавера, така че и сега най-вероятно е „ударил кьоравото“, сключвайки изгодна сделка.

Певецът пази луксозната придобивката в пълна тайна, но вече на няколко пъти се снима от двора й интервю за „Преди Обед“ по bTV. Той сподели и видео от градината на къщата си в което хвали известната гримьорка Джулия Ангелова.

В Инстаграм профилът му също могат да бъдат забелязани някоя друга външна снимка и видео, за които се предполага, че е направена в новото имение на костинбродския славей. От кадрите става ясно, че имотът разполага с просторна градина с беседка и много зеленина. Сградата е масивна и облицована с каменни плочи, какъв обаче е интериора, засега последователите на Азис могат само да гадаят.

Азис в двора на новата си Къща в Бояна

Тъй като Васко все още е длъжник на държавата, той едва ли е записал имота на свое име. 400 хиляди е сумата, с която певецът е останал да виси на бюджета, след като данъчните продадоха апартамента му в „Манастирски ливади“ за около 265 000 лева.

Дългът беше установен при ревизия, която показала, че  Азис няма регистрация по ДДС, каквато е трябвало да направи, след като доходите му от независима дейност надхвърлят 50 бона, пише за финансовите схеми на чалгаджията „Телеграф“. Азис опита да спаси апартамента си, като го прехвърли на майката на детето си, но данъчните обориха тази сделка.

Отделно хонорарите на Азис минавали през фирма, в която не фигурира името му, така било договорено и възнаграждението му от Биг Брадър. Заради нежеланието му се издължи, данъчните са писали за съдействие и до прокуратурата и ще използват всички законови начини да съберат дължимото.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати