Меню

Разцъкай

Тузарското имение на издирваните Арабаджиеви в "Бояна" - хотелиерите се къпели в лукс и разкош (ГАЛЕРИЯ)


Фамилията рядко допуска външни лица в палата си

Ултра тузарското имение на Маринела и Ветко Арабаджиеви, оценявано на над 10 милиона лева, в столичния квартал „Бояна“ не пустее, въпреки че двамата са обявени за издирване от Интерпол, научи репортер на LifeOnline.bg.

Къщата все още била обитавана от обслужващия персонал, който наброявал 15 души, издават съседи на милионерската фамилия. Въпреки че обвинените им в пране на пари и финансови измами шефове са в неизвестност, градинарите, чистачите и икономите продължавали чинно да вършат задълженията си, пише ПИК.

Изданието разпространи снимки от прочутия имот на скандалната фамилия Арабаджиеви.

Именно тук Ветко и Маринела посрещали бившите си сватове Стайкови, които са поредните разследвани за финансови и митнически злоупотреби. Дъщеря им Александра бе женена за сина на арестувания вчера Миню Стайков - Стайко Стайков.

Огромната къща е обзаведена изцяло по идея на Маринела, която през годините се грижеше за интериорния дизайн на всичките хотелски комплекси на семейството. В дома й отново преобладават тежкият аристократичен стил и неутралните цветове.

За сметка на това пък няма и милиметър празно пространство, което да не е заето от произведения на изкуството за хиляди левове - вази, статуи, колони и дори позлатени с 24-каратово злато фигури на домашни любимци, които са пръснати из всички помещения, че даже и по двора.

ОЩЕ ЗА ПАЛАТА НА АРАБАДЖИЕВИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Там се намира и внушителният мраморен басейн на Арабаджиеви, построен в абстрактна форма. Край него са наредени десетки кадифени шезлонги, а в единия му край има и ултрамодерно джакузи, което доскоро било любимото място на укриващата се в чужбина г-жа Арабаджиева.

Не по-малко впечатляващи са и градините, заобикалящи басейна, които имитирали тези във френските дворци.

През 2015 година семейството допусна рапърът 100 Кила и фолк певицата Цветелина Янева с десетки души екип да заснемат клипа към песента „Четири червени луни“.

Тогава феновете не подозираха, че това разкошно имение е собственост на Ветко и Маринела и се намира на пет минути от околовръстното на София, си припомни репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар