Меню

Избрани новини

Клюкарник

Първо в LifeOnline! Разкошният палат на Ветко и Маринела - декор за известен рап клип (видео)

Преди три години 100 Кила и Цветелина Янева снимат там

Шикозното имение на издирваните от Интерпол Маринела и Ветко Арабаджиеви, оценявано на над 10 милиона лева, в столичния квартал „Бояна“ е било арена на истинска вакханалия, разкри репортер на LifeOnline.bg.

В имението, в което милионерите са посрещали бившите си богати сватове Стайкови (обект на вчерашната специализирана акция) е сниман клипът към песента „Четири червени Луни“ на рапъра 100 Кила и фолк певицата Цветелина Янева.

Припомнете си, че дъщерята на Арабаджиеви Александра бе омъжена за сина на арестувания вчера Миню Стайков - Стайко Стайков.

Клипът е заснет през 2015 година, най-вероятно скоро след като палатът е бил завършен.

ОЩЕ ОТ ПАЛАТА НА АРАБАДЖИЕВИ ВИЖ ТУК!

Във видеото, камерата влиза от високия входен портал на палата и още в началото в двора ни посреща бликащ триметров римски фонтан със статуи. Кадрите показват разкошно обзаведената огромната къща в детайли, които са изцяло по идея на милионерската съпруга, която през годините се грижеше за интериорния дизайн на всичките хотелски комплекси на семейството.

В дома преобладават тежкият аристократичен стил и неутралните цветове.

Стените са обсипани с огледала, вази и статуетки. Стаите с високи тавани с огромни полилеи са целите в инкрустации и пищна декорация и орнаменти от различни стилове.

Кристални аплици хвърлят мека светлина върху акцентите.

Еклектиката е пълна и не оставя нито милиметър празно пространство, което да не е заето от произведения на изкуството за хиляди левове.

До горните етажи на палата води асансьор облицован с принт с лого на Луй Вюйтон наподобяващ огромен пътнически куфар.

Арки, скулптури, колонади и дори позлатени с 24-каратово злато фигури на домашни любимци, които са пръснати из всички помещения с мраморни подове и кожени мебели, че даже и в просторната градина.

Именно там се намира и внушителният мраморен басейн на Арабаджиеви, построен като за римски император.

Част от действието в клипа на Килата и Цвети Янева се развива и там. На стълбите спускащи се към него са налягали мускулести красавци. А по края му са наредени десетки кадифени шезлонги.

Бълбукащо джакузи допълва чувството за разкош, а според запознати доскоро именно то било любимото място за релакс на укриващата се в чужбина г-жа Арабаджиева.

Не по-малко впечатляващи са и градините, заобикалящи басейна, които имитират тези във френските дворци и са приютили истинско патийо предназначено да спасява членовете на фамилията от летните жеги докато разпускат около басейна.

Когато клипът излезе в интернет, феновете изобщо не подозираха, че това разкошно имение е собственост на Ветко и Маринела и се намира на пет минути от околовръстното на София, припомня репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати