Меню

Избрани новини

Клюкарник

Първо в LifeOnline! Разкошният палат на Ветко и Маринела - декор за известен рап клип (видео)

Преди три години 100 Кила и Цветелина Янева снимат там

Шикозното имение на издирваните от Интерпол Маринела и Ветко Арабаджиеви, оценявано на над 10 милиона лева, в столичния квартал „Бояна“ е било арена на истинска вакханалия, разкри репортер на LifeOnline.bg.

В имението, в което милионерите са посрещали бившите си богати сватове Стайкови (обект на вчерашната специализирана акция) е сниман клипът към песента „Четири червени Луни“ на рапъра 100 Кила и фолк певицата Цветелина Янева.

Припомнете си, че дъщерята на Арабаджиеви Александра бе омъжена за сина на арестувания вчера Миню Стайков - Стайко Стайков.

Клипът е заснет през 2015 година, най-вероятно скоро след като палатът е бил завършен.

ОЩЕ ОТ ПАЛАТА НА АРАБАДЖИЕВИ ВИЖ ТУК!

Във видеото, камерата влиза от високия входен портал на палата и още в началото в двора ни посреща бликащ триметров римски фонтан със статуи. Кадрите показват разкошно обзаведената огромната къща в детайли, които са изцяло по идея на милионерската съпруга, която през годините се грижеше за интериорния дизайн на всичките хотелски комплекси на семейството.

В дома преобладават тежкият аристократичен стил и неутралните цветове.

Стените са обсипани с огледала, вази и статуетки. Стаите с високи тавани с огромни полилеи са целите в инкрустации и пищна декорация и орнаменти от различни стилове.

Кристални аплици хвърлят мека светлина върху акцентите.

Еклектиката е пълна и не оставя нито милиметър празно пространство, което да не е заето от произведения на изкуството за хиляди левове.

До горните етажи на палата води асансьор облицован с принт с лого на Луй Вюйтон наподобяващ огромен пътнически куфар.

Арки, скулптури, колонади и дори позлатени с 24-каратово злато фигури на домашни любимци, които са пръснати из всички помещения с мраморни подове и кожени мебели, че даже и в просторната градина.

Именно там се намира и внушителният мраморен басейн на Арабаджиеви, построен като за римски император.

Част от действието в клипа на Килата и Цвети Янева се развива и там. На стълбите спускащи се към него са налягали мускулести красавци. А по края му са наредени десетки кадифени шезлонги.

Бълбукащо джакузи допълва чувството за разкош, а според запознати доскоро именно то било любимото място за релакс на укриващата се в чужбина г-жа Арабаджиева.

Не по-малко впечатляващи са и градините, заобикалящи басейна, които имитират тези във френските дворци и са приютили истинско патийо предназначено да спасява членовете на фамилията от летните жеги докато разпускат около басейна.

Когато клипът излезе в интернет, феновете изобщо не подозираха, че това разкошно имение е собственост на Ветко и Маринела и се намира на пет минути от околовръстното на София, припомня репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза