Меню

Избрани новини

Фен зона

Джулия Ангелова разкрива тайните за женската красота в три поредни Makeup Class-a

Топ гримьорът гастролира във Варна, Пловдив и София през октомври

След невероятния успех на практическия makeup class „Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“, провел се на 21-и април тази година, топ гримьорът Джулия Ангелова продължава стремглаво похода на красотата вече и в цялата страна, научи репортер на LifeOnline.bg.

Този път гурото на перфектния макияж ще даде безценни съвети и ще покаже нагледно как гримът може да подчертае индивидуалността на всяка жена и да я направи повече от съвършена.

Една от най-популярните майсторки на четката ще демонстрира два вида грим, а част от лицата, върху които Джулия ще развихри творческото си въображение и истински професионализъм, ще бъдат: Гери Дончева, Маги Бадер, Бояна Маринова и Константина Живова, както и на още няколко други модела.

Практическият Makeup Class на тема: „Стилистика на очите. Тенденции есен-зима 2018-2019” ще се проведе в три поредни недели от месец октомври във Варна, Пловдив и София – съответно на 14-и, 21-и и 28-и. 

Вълшебството на красотата”, каквото е мотото на уъркшопа, е насочен към тези, които желаят да навлязат смело и самоуверено в света на грима и естетиката, както и към онези, които искат да надградят своите умения.

В него Джулия Ангелова ще наблегне както на теоретичната, така и на изключително важната практическата част.

Ще бъде отделено и подобаващо време за връзката в отношенията гримьор – клиент, която е много важна част за всеки уважаващ себе си професионалист. В края на make up class-а участниците ще получат и сертификат.

„Изключително съм щастлива да срещна „моите” момичета и момчета, които ще навлязат в света на красотата уверено и със самочувствие или пък ще надградят уменията си. Бих искала да предам моята увереност на професионалист на всички, с които ще се видим през октомври в рамките на тези Makeup класове.” – споделя топ гримьорката и добавя – „В радостно очакване съм на нашите срещи, където заедно ще творим вълшебства”.

Подробности за Makeup class-а във Варна, Пловдив и София ще намерите на Facebook страницата Julia Angelova Makeup.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати