Меню

Избрани новини

Риалити

Инстаграм шамар! Филип Плейн гаври шафрантиите минали през кревата му (снимки)

Красивите и клиширани фотоси са придружени от многозначителен текст

Немският модист Филип Плейн показа, че въобще не дава и пет пари за хилядите "златки" изреждащите се през кревата му ежедневно.

Дизайнерът демонстрира пренебрежението си с пост в своя Инстаграм акаунт.

Само с едно изречение, той показа, че „мацките“, които се плацикат в басейна на вилата му са само средство за забавление, и на този етап най-вероятно за дразнене на бившата му приятелка, тълкува репортер на LifeOnline.bg.

Модния магнат посреща и изпраща жени еднодневки в баровската си вила в Монако, като им дава мимолетна анонимна слава от профила си, споделяйки „сторита“ с тях.

Факта, че се гаври и подиграва с тях е без съмнение, но с един скорошен пост богатият шваба направо им показа, че са едно поредно нищо в празния му откъм емоции живот.

Ако имаш проблеми с момичетата, съжалявам за теб синко, аз имам 99 проблема, а кучката нито един”, отбележете начина, по който милиардерът е написал думата „кучка“ на английски използвайки знаците за валута (долар и евро).

Кадъра към текста показва Плейн с поредния карабатак в „хлорираното езеро“ на имението му. Тя е полегнала в него, а „легло“ от цветя държи двете тела на повърхността.

С текста той приравнява всички свои креватни шантонерки под един знаменател, ясно обозначавайки ги като платени.

След неговия пост в LifeOnline.bg получихме дежа-вю, което ни припомни твърдението на режисьора Люси Иларионов, който открито заяви преи време, че Моника Валериева е платена“.

Помним как тя избухна и започна да се хвърля като заклана кокошка заплашвайки недискретния Иларионов със съд.

Люси така и не беше осъден, а Моника се оказа наистина под-платена…

Ако вече сте забравили, Моника Валериева се похвали, че е шетала по спалните в имението на Филип Плейн наскоро, след това предизвика скандал с бившата му приятелка, а накрая загуби профила си в Инстаграм.

Доказателство, че женурята в къщата му са само украса и нищо повече намираме след анализ и на друг предишен пост на модния диктатор.

На снимката Филип и поредната златотърсачка са приседнали на стълбите в „белия дом“ на дизайнера.

Той собственически я е обвил с ръце, но отново текста говори повече от снимката за отношенията.

„Какво прави шибаната сибирска мечка в градината ми? 31 градуса по целзий е!“, иронично акцентира на страничния декор в градината си Филип Плейн, намеквайки, че това на коляното му е без значение пред високата 2,5 метра бяла статуя и температурите на сянка.

 

What is the fucking ice bear ❄️ doing in my garden ? It’s 31 degrees Celsius !

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) наЮли 29, 2018 в 2:40 PDTКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза