Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мъжка проститутка разказа за секса с десетки холивудски знаменитости (видео)

Разкритията му променят официалните биографии на десетки звезди

В САЩ излезе документалния филм "Scotty and the Secret History of Hollywood" ("Скоти и тайната история на Холивуд"). 

Лентата е посветена на Скоти Бауърс, 95-годишният собственик на холивудски публичен дом, чиито услуги са били използвани от десетки известни актьори и политици, съобщава Daily Beast.

Филмът, заснет през 2017 г., е адаптация на мемоарите на Бауърс "Пълно обслужване, моите приключения в Холивуд и Тайният сексуален живот на звездите" (2012 г.). 

Според възрастните американци между 1944 и 1976 г. той е бил интимен с много холивудски звезди и политици. 

Бауърс привлича както жените, така и мъжете, което потвърждава слуховете за хомосексуалността или бисексуалността на много икони на киното.

Бившият морски пехотинец работи като механик в една от бензиностанциите в Западен Холивуд. Точно там той се запознава с известни личности, които го посещавали по препоръка на познати. 

"Приемал" е клиентите си буквално зад ъгъла от работното си място в апартамент под наем. Освен това Бауърс работи и като барман на елитни частни партита в Холивуд, където завързва още полезни познанства.

Според авторите филма за Бауърс, разказите му са катастрофа за официалните биографии на знаменитости като Хари Грант, Лорънс Оливие, Катрин Хепбърн, Вивиан Лий, Тенеси Уилямс и много други.

В "историята" Бауърс включва дори френската певица Едит Пиаф, която американецът спасил от депресия, и британския крал Едуард VIII.

Режисьорът на филма за Бауърс  Мат Тинауер казва, че героят му не изпитва ни най-малко чувство за вина или срам за бурната си младост.

"Той казва, че е помагал на хората и затова е щастлив, сега живее спокоен и щастлив живот. Мисля, че всички трябва да се учим от него, как да се радваме на живота..." - каза авторът на лентата за Скоти Бауърс.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати