Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мъжка проститутка разказа за секса с десетки холивудски знаменитости (видео)

Разкритията му променят официалните биографии на десетки звезди

В САЩ излезе документалния филм "Scotty and the Secret History of Hollywood" ("Скоти и тайната история на Холивуд"). 

Лентата е посветена на Скоти Бауърс, 95-годишният собственик на холивудски публичен дом, чиито услуги са били използвани от десетки известни актьори и политици, съобщава Daily Beast.

Филмът, заснет през 2017 г., е адаптация на мемоарите на Бауърс "Пълно обслужване, моите приключения в Холивуд и Тайният сексуален живот на звездите" (2012 г.). 

Според възрастните американци между 1944 и 1976 г. той е бил интимен с много холивудски звезди и политици. 

Бауърс привлича както жените, така и мъжете, което потвърждава слуховете за хомосексуалността или бисексуалността на много икони на киното.

Бившият морски пехотинец работи като механик в една от бензиностанциите в Западен Холивуд. Точно там той се запознава с известни личности, които го посещавали по препоръка на познати. 

"Приемал" е клиентите си буквално зад ъгъла от работното си място в апартамент под наем. Освен това Бауърс работи и като барман на елитни частни партита в Холивуд, където завързва още полезни познанства.

Според авторите филма за Бауърс, разказите му са катастрофа за официалните биографии на знаменитости като Хари Грант, Лорънс Оливие, Катрин Хепбърн, Вивиан Лий, Тенеси Уилямс и много други.

В "историята" Бауърс включва дори френската певица Едит Пиаф, която американецът спасил от депресия, и британския крал Едуард VIII.

Режисьорът на филма за Бауърс  Мат Тинауер казва, че героят му не изпитва ни най-малко чувство за вина или срам за бурната си младост.

"Той казва, че е помагал на хората и затова е щастлив, сега живее спокоен и щастлив живот. Мисля, че всички трябва да се учим от него, как да се радваме на живота..." - каза авторът на лентата за Скоти Бауърс.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати