Меню

Избрани новини

Пикантерии

Орлин Павлов на младини, нежен и в близост с мъж (архивна снимка)

Преди 25 години певецът е бил дългокос и женствен

 

В събота в предаването „Жълтите новини“ на ПИК ТВ с водещ Елиана Василева, главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини показа една много странна снимка. На нея са двама мъже, единият с дълга коса и доста нежно лице. Може и да ви се струва познат, и няма да сгрешите. Това е секссимволът на родната поп музика Орлин Павлов.

От дебелия си архив снимката извади Иво Димчев. Известният повече в чужбина ексцентричен артист, автор, певец, музикант и преподавател, който не прикрива своята различна сексуална ориентация е учил заедно с Орлин Павлов.

Кадрото, на което изпълнителят изглежда доста женствено в прегръдките на своя разголен колега от онова време Иво Димчев публикува във Фейбук.

Скандалният артист е подписал фотоса с текста „Преди 25 години .... куку и пипи “ и завършва със емотикон сърце. Димчев често споделя своите провокативни размисли и изживявания с гей привкус и откровено описание.

На 1-ви юни той представя в клуб Ялта своята нова книжна творба и музика, ето как покани последователите си на събитието:

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати