Меню

Избрани новини

Пикантерии

Преди Софка Гринго любил гадже от третия пол? Плюс още пикантерии!

Двамата живели заедно в Берлин, той искал да превърне човечеца в платена жрица

Бъдещият съпруг на Софи МариноваГринго, не за първи път в живота си прибягва до издръжката на жената, чието легло топли, научи репортер на LifeOnline.bg.

Докато работел като охранител на клуб в Берлин, якият младок бил любовник на звездата на шоуто в заведението – Мис Кармен. Само дето танцьорката била травестит от врачанското село Габаре с прозаичното ромско име Асен, твърди Таблоид, цитиран от ХотАрена.

Изпълнителката на „Стари рани“ срещна новата си половинка именно по време на свое участие в българската дискотека в германската столица, където Тодор Давидов - Гринго заработваше нощем като охранител.

Клубът е известен като средище на всякакви колоритни балкански субекти – травестити, цигани-гастарбайтери, албанци, сръбски гангстери и каква ли не друга паплач.

Пищната красавица Кармен, която нашенеца обладавал в продължение на година, по това време вече била изчезнала от хоризонта, след като заминала да се кълчи на круизен кораб по Карибското крайбрежие.

Двамата се разделили уж дружески, но от персонала на заведението намекват, че алчността на Гринго му е изиграла лоша шега.

Бабанката решил да се включи в бизнеса на Асен-Кармен и започнал да се изживява като негов импресарио и сводник.

Нежният ром не издържал дълго на натиска, който му оказвал гаджето на Софи и като се оправдал с кариерата и по-добрите финансови условия, изчезнал яко дим от ревнивеца.

Кармен постоянно се оплакваше от Тодор, от непрекъснатите сцени, от нуждата нон стоп да му осигурява средства за преживяване.

Тя е много нежна душа и не обича скандалите, по тази причина избра да се измъкне тихомълком и без драми”, разказват запознати с историята. – „Що се отнася до сексуалните умения на Гринго обаче, Асен никога не пестеше суперлативи. Имал огромен член и бил неуморен, макар и грубичък на моменти.”

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза