Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разврат в Боливуд! Мастурбираща жена скандализира индийските зрители

Индийският аналог на „Сексът и градът“ предизвика негодувание

Боливудската лента "Сватбата на най-добрата ми приятелка" предизвика грандиозен скандал в Индия заради сцената с мастурбираща жена. Зрителите не харесали също и факта, че героините във филма пушат, правят секс и псуват, пише The Guardian.

Филмът на режисьора Шашанка Гош е замислена като боливудска версия на поредицата "Сексът и градът". Това е комедия за приятелки от детството, които се срещат години по-късно за сватбата на една от тях. Премиерата на "Сватбата на най-добрата ми приятелка" в Индия се състоя на 1 юни.

Основна критика на публиката в социалните мрежи отнася сцената, в която героинята на актрисата Свара Бхаскар мастурбира с вибратор. Един от възмутените потребители пише, завел баба си в киното и умрял от срам по време на целия сеанс.

Бхаскар каза пред репортери, че очаквала такава реакция от индийски филмови фенове. 

"За нас е обичайно да мълчим за женските желания и сексуалността на жените и това се проявява във всичко. За първи път индийското кино признава факта, че жените се радват на удоволствията", казва феминистки настроената актриса, и добавя, че е изненадана да научи, че публиката също не харесва сцените на женското пушене и псувни.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати