Меню

Избрани новини

Клюкарник

Актриса разказа за тормоза нанесен й от Стивън Сегал

Преди нея се оплакаха Порша де Роси, Джени Маккарти и Лиса Гереро

Американската актриса Джулиана Маргулис (главната роля в сериала „Добрата съпруга“), която в края на миналата година обвини в опит за сексуален тормоз не само продуцента Харви Уайнстийн, но и актьора и режисьор Стивън Сегал, реши да сподели подробности за това, което искал да направи с нея известният майстор на бойните изкуства в хотелската си стая.

51-годишната актриса заяви, че случаят на тормоз е бил през 1989 г. Било й казано, че Сегал иска да проведе вечерен кастинг в хотелската си стая. Тъй като срещата била планирана в присъствието на мениджъра на кастинга, Маргулис се съгласила. Но когато влязла в стаята, открила Сегал сам там, въоръжен с пистолет.

Поглеждайки назад към събитието, Маргулис казва, че е било "просто ужасно" - Сегал, въобразяващ си не само че е източен лечител, но и хиромант, предложил да разкрие на актрисата съдбата й по линиите в дланта.

"В този момент аз, едно момиче от Ню Йорк, разбира се, дълбоко в себе си, се присмях на такова предложение, - каза актрисата – Нима този е толкова жалък човек, че си мисли, че ще вържа на тези глупости?!"

Маргулис бързо приключила срещата и напуснала стаята. Въпреки това, според нея, споразумението с мениджъра на кастинга било такова, че тя ще получи парите за такси, след като кастинга приключи, съобщава News.com.au. 

Ето защо, актрисата решила да се върне, за да вземе онова, което й било обещано. Като почукала на вратата на стаята, тя се страхувала, че Стивън Сегал ще стигне до заключението, че амбициозната актриса се е върнала, след като е "променила решението си".

Маргулис не влязла вътре, а през вратата уведомила екшън актьора, че дължи за такси 15 долара, и получила парите от Стивън Сегал.

Интересно е, че скоро след този случай Джулиана Маргулис, получила от Стивън Сегал първата си роля във филм - тя е одобрена за ролята на проститутка във филма "В името на справедливостта", в която Сегал играе детектив.

Сега Маргулис твърди, че по време на снимките винаги се е страхувала да остане сама със Сегал.

В момента Стивън Сегал е разследван след обвинения в сексуален тормоз. Няколко души го обвиниха в непристойно поведение.

Актрисата Джени Маккарти заяви, че през ноември 2017 г. Сегал се опитал да я накара да се съблече на кастинг, въпреки че в сценария няма сцени с разсъбличане. На възражението на актрисата той казал, че тази роля предполага "събличане извън снимките".

Актрисата Порша де Роси, която е открит гей, заяви, че при прослушване за филм, Сегал седнал пред нея и разкопчал кожените си панталони с думите, "трябва да има химия между актьорите извън екрана.", тогава актрисата избягала.

Друга актриса, Лиса Гереро, заяви, че през 1997 г., Сегал я покани у дома си, за прослушване за филма "Огън под земята". Когато пристига, Сегал бил облечен само с кимоно. Когато се върна у дома след "пробите", получила обаждане от неговия агент, който й казал, че има поканата за друга "частна репетиция". 

Гереро отказала офертата, след което й е дадена второстепенна роля. Освен това по време на снимките, според актрисата, Сегал отново я помолил да се оттеглят в гримьорната, но тя отново отказала. След това всички сцени с участието на Гереро били отрязани от филма.

66-годишният Сегал има гражданство в три държави - САЩ, Сърбия и Русия. Той получи руски паспорт през 2006 г. от ръцете на Владимир Путин, който заяви, че е обсъдил със Сегал желанието му да получи руско гражданство. 

На 7 май 2018 г. актьорът заедно със съпругата му пристигнаха в Москва за встъпването в длъжност на руския президент Владимир Путин по покана на неговата администрация.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза