Меню

Избрани новини

Пикантерии

Приемният син на Уди Алън го защити в обвинението за изнасилването на сестричката му

Той отрече педофилията и обвини майка си в психически и физически тормоз

Осиновен син на Уди Алън и актрисата Миа Фароу Мойзъс защити режисьора в личния си блог след твърденията за сексуално насилие във връзка с Дилан, осиновената дъщеря на бившата двойката. научи репортер на LifeOnline.bg.

През 1992 г. Дилан и Миа Фароу обвиняват Алън в сексуални действия срещу детето. Той отрича вината си, и не му е наложено наказание от закона. Миа Фароу твърди, че посещавайки седемгодишно момиче в присъствието на детегледачки, Алън е изчезнала с нея за 15-20 минути и през това време е развратничил с Дилан.

Мойзес Фароу казва, че историята, която преди няколко години отново се появи в медиите поради новите признания на Дилан, е фантасмагория. 

"Дилан безброй пъти е оставала насаме с Уди у дома му и нищо не се е случвало. Сега се опитват да ви убедят, че на 56 години, той изведнъж решава да стане педофил в къща, пълна с хора, които го наблюдават като ястреби?" - цитира Фароу NME.

Моизес също обвинява осиновителката си в физическо и психическо насилие, заявявайки, че е било невъзможно да се живее с нея под един покрив, ако не изпълняваш командите й, които понякога са абсолютно необясними.

Дилан Фароу вече реагира на публикацията на брат си, критикувайки го, че се опитва да изкриви спомените си и да изложи майка си в лоша светлина.

Миа Фароу и Уди Алън се разделят шест месеца преди предполагаемото насилие, след като живеят заедно 13 години и са работили заедно над 13 филма. 

Фароу напуснал Алън, откривайки в него голи снимки на Сун-И - 21-годишната осиновена дъщеря на Фароу, която по-късно стана съпруга на Уди Алън.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза