Меню

Избрани новини

Клюкарник

Памела Андерсън скочи на американците – Вие сте русофоби!

Плеймейтката защити руснаците

Актрисата Памела Андерсън заяви, че американските граждани са програмирани да се страхуват от руснаците, чийто образ в Америка е напълно неверен, научи репортер на LifeOnline.bg. Думите й предават Daily Beast.

"В Америка сме програмирани да мислим, че ако нещо се обърка, виновна е Русия. Това е нашата фикция и за тях това се е превърнало в банална шега - когато посещавам Русия, ме питат аз .." Е, какво направихме този път? "- каза Андерсън.

Актрисата отбеляза, че се е срещнала с представители на властите и разговаряла с тях за жестоко отношение към животните, по-специално незаконния лов на делфини и китове, които след това се продават на Китай. 

"Когато им разказах какво се случва, някои от тях се просълзиха. Хората вярват, че руснакът е много страшен и смел, но те могат да бъдат много емоционални, съчувствени, готови са да направят добро." - каза тя.

51-годишната Памела Андерсън е известна с ролите си в телевизионни сериали и филми като "Спасители на плажа", "Бодлива тел", "Stripperella" и "Superhero Movie". Също така е носител на рекорда за брой на появяванията на кориците на списание Playboy.

Памела АндерсънКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати