Меню

Избрани новини

Клюкарник

Памела Андерсън скочи на американците – Вие сте русофоби!

Плеймейтката защити руснаците

Актрисата Памела Андерсън заяви, че американските граждани са програмирани да се страхуват от руснаците, чийто образ в Америка е напълно неверен, научи репортер на LifeOnline.bg. Думите й предават Daily Beast.

"В Америка сме програмирани да мислим, че ако нещо се обърка, виновна е Русия. Това е нашата фикция и за тях това се е превърнало в банална шега - когато посещавам Русия, ме питат аз .." Е, какво направихме този път? "- каза Андерсън.

Актрисата отбеляза, че се е срещнала с представители на властите и разговаряла с тях за жестоко отношение към животните, по-специално незаконния лов на делфини и китове, които след това се продават на Китай. 

"Когато им разказах какво се случва, някои от тях се просълзиха. Хората вярват, че руснакът е много страшен и смел, но те могат да бъдат много емоционални, съчувствени, готови са да направят добро." - каза тя.

51-годишната Памела Андерсън е известна с ролите си в телевизионни сериали и филми като "Спасители на плажа", "Бодлива тел", "Stripperella" и "Superhero Movie". Също така е носител на рекорда за брой на появяванията на кориците на списание Playboy.

Памела АндерсънКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза