Меню

Избрани новини

Звездите

Познайте коя е тази известна актриса? (снимки)

Снимка: Инстаграм

Червеният килим в Кан предостави поредната изненада

Филмовият фестивал в Кан е ярко социално събитие, за което звездите се подготвят много по-рано. Дълго избират рокля, обсъждат прическата си, отслабват и дори се развеждат ако мъжът не се вписва, както и на червения килим. И тази година фестивалът не беше изключение, звездите се появиха в целия си блясък.

Преди прожекцията на филма на френския режисьор Робин Кампило "120 удара в минута" се появи и Памела Андерсън. И ако към официалната й черна рокля не възникнаха въпроси то лицето доведе до объркване сред светските репортери. 

Работата е в това, че „спасителката от Малибу“ се появи променена до неузнаваемост. Променена форма на лицето, изтънени и повдигнати с ботокс вежди, а контура на лицето странно очертан. 

 

Публикация, споделена от PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Освен това актрисата се появи с подути бузи, за които журналистите веднага предположиха, че се дължат на разкрасяващи инжекции. Решението да не скрие подуването на лицето под малко фон дьо тен също изненадва. Тя дори е избрала да открие лицето си като е загладила косата си назад. Като че ли, 49-годишната блондинка дори е искала да подчертае своя младежки вид.

Впрочем, сред тези, които обсъждат вида на актрисата имаше и такива предполагащи, че като се има предвид скорошното излизане на новите "Спасители на плажа", главната героиня на първия филм Памела се е постарала да привлече повече внимание. Разбира се, че колкото повече се говори, толкова по-голям интерес към филма. 

А, Памела Андерсън знае как да създаде шум около себе си най-добре.

 

Публикация, споделена от stars and célébrités by cssou (@stars_and_celebrites_by_cssou) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати