Меню

Избрани новини

Звездите

Неузнаваема, Памела без бръчки и тежък грим (снимка)

Актрисата се появи на светско събитие през уикенда, заедно с по-големия си син Брандън Лий

Спасителката от плажа Памела Андерсън се появи неузнаваема на червения килим. Вече зрялата дама е зарязала стария имидж с тежкия опушен грим, а явно и се е подложила на някоя и друга козметологична корекция.

Известната блондинка дълго време се противеше на манията на колегите си по пластичните операции, сега явно е започнала да изглажда бръчките, макар и с леки материали като филъри и ботокс.

49-годишната Памела Андерсън се появи на светско събитие през уикенда, заедно с по-големия си син, Брандън Лий. Двамата уважиха благотворителна вечеря, организирана от Шон Пен, където Пам демонстрира нов стил и коренна промяна в имиджа.

Някогашната звезда от „Спасители на плажа “ е облечена в елегантна черна рокля, но най-голямо внимание този път не привлече деколтето й, а новото излъчване на лицето й.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Постите ли?

На 11 март започнаха Великденските пости и ще продължат до 28 април - Великден Спазвате ли тези обичаи? Задължително ли трябва да си религиозен, за да спазваш поста или е здравословно и практично с цел прочистване на организма?

 

Покажи резултати