Меню

Избрани новини

Звездите

Скалата впечатлен от меките устни на Зак Еферон

Снимка: socialitelife.com

Целунали се във Флорида

Дуейн Джонсън- Скалата сподели, че актьорът Зак Еферон има меки устни. Разбрал го по време на снимките от сцена на новия екшън  „Спасители на плажа“, където двамата си партнират, предаде Контактмюзик. На красавците им се наложило да се целунат под водата в името на сценария. Първоначално бившият кечист се пошегува че „милиони млади момичета искат да раберат… Неговите устни бяха както, когато имаш бутилка и я разбиеш в стената- счупено стъкло“ после обаче поясни, че Еферон има „меки устни“.
Зак не споделя същите мисли за допира уста в уста със Скалата. За него целувката с актрисата Александра Дадарио било доста по-приятно изживяване. „Тя бе по-добра в целуването, но пък беше по забавно да видя лицето на Дуейн“, каза той в шоуто „Ентъртеймънт тунайт“.
„Спасители на плажа“ e американски комедиен екшън на режисьора Сет Гордън. Той е пълнометражна версия на култовия едноименен сериал. В лентата се появяват и звездите от любимите серии- Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън, но този път в други роли. Филмът тръгва по кината у нас на 2 юни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза